Rozšírené hľadanie
Nedeľa 5. Máj 2024 |
meniny má Lesana

Firemné akcie na profesionálnej úrovni

Datum: 02.12.2010

Dobrá firma si váži kvalitných zamestnancov. Okrem finančného ohodnotenia je potrebné zamestnancom poďakovať za ich prácu a dať im najavo, že si ich firma cení. Jednou z foriem poďakovania bývajú „firemní akce“. Najčastejšie sa usporadúvajú v predvianočnom a novoročnom čase. Vhodnou príležitosťou môže byť aj výročie založenia firmy alebo uzatvorenie kľúčového kontraktu.

Firemná akcia môže mať najrôznejšiu podobu: od uzatvoreného firemného večierka, firemný ples až po verejnú tlačovú konferenciu. Aj eventy patria medzi špeciálne firemné akcie, ktoré sú určené pre obchodných partnerov, dobrých zákazníkov aj širokú verejnosť.

Dobré firemné akcie dokážu zaujať svojou myšlienkou a originálnym stvárnením. K uvoľneniu atmosféry vždy pomôže dobré jedno a kvalitné pitie. Zostavíme menu a zabezpečíme raut z tých najkvalitnejších produktov. Návštevníci sa nikdy nesmú nudiť, takže nesmiete zabudnúť ani na pestrý kultúrny program. Netradičná barmanská show alebo fire show rozohní všetkých prítomných. Žiadna „firemní akce“ sa bez dobrého technického vybavenia a personálneho zabezpečenia nezaobíde. To všetko vieme zabezpečiť na špičkovej úrovni. Máme bohaté skúsenosti s usporadúvaním firemných akcií najrôznejšieho typu.

Žiadne prianie zákazníka nie je nesplniteľné!

Čítané: 380 x