Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Rauty plné gastronomických zážitkov

Datum: 16.12.2010

Chcete pre svojich priateľov, obchodných partnerov či zamestnancov pripraviť veľký gastronomický zážitok? Pripravujeme rauty na slávnostné príležitosti ako sú svadby, promócie a krstiny. Čerpáme z niekoľkoročnej praxe v tejto oblasti, spolupracujeme výhradne s kvalitnými dodávateľmi gastronomických lahôdok. Tím našich kreatívnych kuchárov pre Vás pripraví nielen tradičné pokrmy, ale aj exotické špeciality s nevšednou chuťou. Všetky jedlá zhotovujeme z prvotriednych a čerstvých surovín.

Usporiadali sme veľké množstvo banketov, narodeninových a firemných osláv. Naši spokojní zákazníci sa k nám radi vracajú a opakovane zadávajú požiadavky na ďalšie a ďalšie rauty. Rauty môžeme zorganizovať vo Vašich priestoroch, v reštaurácii, alebo môžete výber miesta akcie nechať na nás. Na základe Vašich požiadaviek vyberieme jedno z osvedčených miest pre usporiadanie akcie. Zostavíme menu, pripravíme výber jedál pre studenú, ako aj pre teplú kuchyňu. Zákazníkovi ponúkneme na výber veľké množstvo zákuskov, dezertov, ale aj ovocia a zeleniny. Pripravíme nápojový lístok, nakúpime kvalitné pitie, v prípade záujmu zaistíme profesionálnych barmanov na prípravu koktailov a miešaných nápojov. Na objednávku zabezpečíme dokonalú barmanskú show. Spoločne s výberom jedla pripravíme slávnostnú tabuľu, servírovacie nádoby a ďalšie doplnky podľa prianí zákazníka.

Ku každej akcii pristupujeme veľmi individuálne. Maximálna spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou. Nami usporadúvané rauty sú neopakovateľným a jedinečným gastronomickým zážitkom.

Čítané: 364 x