Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Výškové práce od NYK Praha

Datum: 17.01.2011

Výškové práce sú vhodným riešením pre opravy fasád domov v situáciach, keď je fasáda štandardným spôsobom ťažko dostupná. Práce vo výškach vyžaduje excelentnú zručnosť a profesionálny prístup. Naši zamestnanci sú zručnými odborníkmi, ktorí svojej profesii naozaj rozumejú. Zdravie našich pracovníkov nám nie je ľahostajné, preto dbáme na prísne dodržiavanie bezpečnostných predpisov.

Sme spoločnosť NYK Praha, ktorá ponúka profesionálne vykonané stavené a výškové práce. Osobitne v mestách sa nachádza veľké množstvo výškových budov, ktoré potrebujú umyť okná, opraviť strechu či obnoviť starú fasádu. V týchto prípadoch sú Vám naše služby plne k dispozícii. Realizujeme výškové umývanie okien, sklenených výťahových šácht, sklenených striech horolezeckou technikou. Aj na vidieku naše služby využijete pri stínaní vysokých stromov, klampiarskych prácach či opravách striech a komínov. Promptne reagujeme na havarijné opravy striech, komínov a výmeny strešnej krytiny.

Ak to prístupové podmienky dovolia, k vykonaniu prác využívame aj pracovné plošiny. Potrebujete namontovať vzduchotechniku, antény, satelity, hromozvody ale aj vianočnú výzdobu a reklamné pútače? Výškové práce pomocou horolezeckej techniky sú rýchle a účinné riešenie. Výškové práce sú úzko špecializovaná činnosť, ktorú nemôže prevádzkovať každá spoločnosť. Vyberte si firmu NYK Praha, ktorá má s touto činnosťou dlhoročné skúsenosti. Výsledkami naše práce budete zaručene spokojní.

Čítané: 449 x