Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ako ozdobiť tortu? Moderné a vkusné dekorácie na torty

Datum: 12.02.2022

Pečenie torty je umením, ktoré ovláda dokonale len málokto. Po upečení na cukrára čaká ešte jedna veľmi náročná úloha. Touto úlohou je zdobenie torty. Trafiť sa do vkusu objednávateľa torty a vyrobiť moderné dekorácie trvá hodiny.

Ako ozdobiť tortu

Pre laika je výroba ozdôb neprekonateľnou úlohou. Napriek tomu nemusíte zúfať. Nejedlé dekorácie na torty vaše trápenie vyriešia.

Stačí jeden klik a vaša torta bude ako z rozprávky

Na internete i v kamenných obchodoch nájdete širokú ponuku rôznych ozdôb na torty. Ak práve vyberáte dekorácie na tortu pre najmenších, tak vám odporúčame kliknúť na e-shop toptacky.eu. Prečo práve tento e-shop? Pretože ide o obchod, ktorý vedú tí najpovolanejší. Rodina cukrárov dlhé dni vyberá z celej Európy ozdoby, ktoré sú moderné, vkusné a pútavé. Tieto ozdoby či tácky osobne vyskúšajú a až následne ich ponúkajú spotrebiteľovi. Po objednaní vám príde tovar domov do troch dní, keďže všetky produkty má firma na sklade. Čo vám odporúčame kúpiť na ozdobenie torty určenej pre deti? Ozdoby na tortu pre drobcov musia byť farebné a hravé. Rozprávkové postavičky sú top produktom. Minionov milujú dievčatá aj chlapci. Smiešne figúrky deti potešia a po zjedení torty im zostanú ako spomienka na oslavu. Dievčatká budú jasať nad dekoráciami z rozprávky Frozen a malí princovia sa radi zahryznú do torty s ozdobami Paw Patrol. Nielen malí nezbedníci milujú dinosaurov. Na stránkach toptacky.eu nájdete zapichovacie ozdoby na tortu vo forme prehistorických zvierat. Ako poslednú bodku k dokonalosti dokúpte na tortu dinosaurie sviečky.

Stačí jeden klik a potešíte každého oslávenca

Nemyslite si, že len malé deti sa potešia z nejedlých ozdôb. Pre veľkých oslávencov má e-shop toptacky.eu na výber desiatky dekorácií na torty. Sviečky na tortu sú klasikou, ale nemusia byť striktne len vo forme čísiel alebo farebných sviečok. Fontány na tortu vám doma pripravia malý ohňostroj, ktorý spraví zábavnou každú oslavu. Pre staršie ročníky sú určené hrajúce sviečky pripomínajúce rozkvitnutý kvet. Mladšie ročníky milujú pikantné torty. Nie, nepridávajte do torty štipľavé korenie. Hovoríme o pikantnostiach iného rázu. Na sladučkú tortu zapichnite THE END dekoráciu, ktorá vženie červeň do tváre každej mladej dámy. Samozrejme, že aj  jednoduchosť poteší, a preto na e-shope nájdete zapichovacie ozdoby vo forme čísiel, srdiečok, hviezdičiek alebo nápisov k rôznym životným udalostiam. Zdobenie tort nikdy nebolo tak jednoduché a zábavné ako s dekoráciami z internetového obchodu toptacky.eu.

 

Čítané: 3142 x