Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Profesionálne tlmočenie od nás kedykoľvek a kdekoľvek.

Datum: 04.02.2011

Služby spoločnosti Translata dlhodobo využíva mnoho zahraničných i Slovenských firiem, ktorých prvoradou požiadavkou je spoľahlivosť a lojalita. Najžiadanejšou službou z nášho portfólia je tlmočenie.

Služby spoločnosti Translata dlhodobo využíva mnoho zahraničných i Slovenských firiem, ktorých prvoradou požiadavkou je spoľahlivosť a lojalita. Najžiadanejšou službou z nášho portfólia je tlmočenie. Preto kladieme veľký doraz na kvalitu a odbornosť našich tlmočníkov. Chceme vždy uspokojiť potreby zákazníkov a byť kvalitným obchodným partnerom, preto je pre nás dôležité sa aby sme sa neustále zlepšovali.

Transeta poskytuje dva spôsoby tlmočenia a to simultánne a konzekutívne. Na splnenie požiadaviek zákazníka máme jasne stanovené pravidlá, ktoré sú následne prepracovávané do celkovej koncepcie poskytovania našich služieb.

Simultánne tlmočenie - je súbežné tlmočenie s prejavom rečníka. Práve táto technika sa považuje za tú najťažšiu a je zákazníkmi vysoko rešpektovaná. Simultánny preklad si zvyčajne vyžaduje aj isté technické zabezpečenie, ktoré je súčasťou poskytovania našich služieb v prípade požiadavky zákazníka. Jedná sa odhlučnení priestor pre tlmočníka, v ktorej je k dispozícii tlmočnícke zariadenie na reprodukciu prejavu v cielenom jazyku, ktorý je prenášaný do slúchadiel, ktoré sú k dispozícii poslucháčom. Z dôvodu vysokej koncentrovanosti v tejto technike tlmočenia je samozrejmosťou prítomnosť minimálne dvoch tlmočníkov a to hlavne u rozsiahlych prednášok na dlhotrvajúcich podujatiach ako sú kongresy, semináre a medzinárodné konferencie.

Konzekutívne tlmočenie - je tlmočenie menej náročné a nevyžaduje si ani tak náročné technické zabezpečenie. V tomto prípade je prejav rečníka tlmočený v krátkych častiach - príspevkoch, ktorých rozsah si zákazník určí sám. Na tlmočenie sa dá v určitom časovom predstihu pripraviť a to veľmi precízne podľa konkrétne dodaných materiálov zákazníka preto tento spôsob tlmočenia zaručuje vysokú kvalitu prekladu.

Aj v prípade požiadavky expresne rýchleho pretlmočiť písaného alebo hovoreného prejavu či obchodného rokovania vetu po vete, sa u nás môžete spoľahnúť na profesionálny výkon tím skúsených tlmočníkov, ktorý sa vždy stará o to aby vám bolo rozumieť.

Organizujete konferenciu a hľadáte efektívne riešenie tlmočníckych služieb? Je pre vás dôležitá kvalita a chcete cenovo výhodne finančné podmienky?

Oslovte nás! Formulár k predbežnej kalkulácii TU...

Náš jazykový konzultant zanalyzuje vaše potreby a na mieru šité riešenie, vrátane zaistenia techniky budete mať do niekoľkých hodín na stole.

Čítané: 382 x