Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Dokonalá kancelária na prenájom? 6 trikov ako si vylepšiť kanceláriu.

Datum: 09.08.2022

Nájsť ideálnu kanceláriu nie je vôbec jednoduché. Poradíme vám ako si vylepšiť kancelárie na prenájom, aby boli presne podľa vašich predstáv.

Dokonalá kancelária na prenájom

Tak ako domov má byť miesto, kde sa cítite skutočne dobre a radi sa sem vraciate, aj vaša kancelária by sa mala niesť v podobnom duchu. Príjemná atmosféra, moderné vybavenie, kľud a inšpiratívne prostredie. To je základ toho, čo by moderná kancelária, kde sa rodia naozaj dobré nápady, mala obsahovať. Avšak mnohé kancelárie na prenájom, ktoré sú dnes na trhu dostupné, nespĺňajú ani polovicu z uvedených vlastností.

To, že trh je obmedzený, neznamená, že dokonalá kancelária neexistuje. Práve naopak. Veľká časť podnikateľov sa túto skutočnosť snaží zmeniť a priniesť ľuďom priestor, ktorý im bude vyhovovať vo všetkých smeroch. Quebes ponúka prenájom kancelárskych priestorov v novom centre Bratislavy, kde pracovné nasadenie rastie samo. Je to tým, že táto kancelária na prenájom je pripravená presne pre vás a spĺňa všetky vaše požiadavky. A je jedno či ste dvaja alebo vás je dvadsať. Dokonca tieto kancelárie vás odbremeňujú od bežných starostí, ktoré sú spojené s chodom klasickej kancelárie. Nemusíte myslieť na nakupovanie atramentu do tlačiarne a môžete si byť istý, že vždy nájdete čerstve namletú kávu v kávovari. Prenájom si môžete kedykoľvek upraviť vašej situácii a nemusíte sa upisovať dlhodobému prenájmu. Aj takú kanceláriu na prenájom dokážete nájsť.

V prípade, že ste sa už upísali s dlhodobým prenájmom a pri zrušení zmluvy vás čakajú penále, nemusíte byť zúfalí. Každý priestor má niečo do seba a dá sa z neho vyťažiť čo najviac. Poradíme vám 6 trikov ako si vylepšiť vašu súčasnú kanceláriu, tak aby sa z nej stalo produktívne miesto.

6 trikov ako si vylepšiť vašu súčasnú kanceláriu

Napriek tomu, že nie ste dokonale spokojný s priestorom kancelárie, kde sa momentálne nachádzate, nemusíte strácať nádej. Každý priestor sa dá vylepšiť, prispôsobiť a zefektívniť. Poradíme vám, ako to urobiť s vašou kanceláriou.

Zbavte sa zbytočných starostí

Aby váš biznis fungoval a mohol rásť, potrebujete prostredie, kde sa budete cítiť dobre a nebude vám prinášať starosti. A preto, ak máte problémy s bežným chodom kancelárie ako je napríklad vypadávajúci internet, neustále chýbajúca káva alebo kancelárske potreby, zbavte sa ho. Jednoducho zmeňte dodávateľa internetu, zabezpečte si donášku čerstvo napraženej kávy až do kancelárie a kancelárske pomôcky objednávajte online predčasne. Možno vám to príde ako banalita, ale keď sa zbavíte zbytočných starostí, budete sa môcť viac sústrediť na skutočné problémy vášho biznisu.

Zabezpečte si dostatok svetla a čerstvý vzduch

Aby hlava dokonale a naplno pracovala potrebuje čerstvý vzduch a svetlo. Doprajte vašim zamestnancom oboje. Ideálne je prirodzené svetlo, avšak to nie je vždy dostačujúce. Vyberajte lampy rozumne, aby poskytli dostatočne svetla na prácu, no neboli dráždivé pre oči. A hlavne nezabúdajte pravidelne vetrať.

Kvety, kvety a ešte raz kvety

Naplňte kanceláriu zeleňou. Okrem toho, že aj kvety vám pomôžu k čerstvému vzduchu, naviac zvyšujú produktivitu a pozornosť.

Vytvorte si miesto pre relax

Pozostáva vaša kancelária z pracovných stolov, kopírky a počítačov? To je chyba, nájdite si aspoň malý priestor na relax, kde môžete zmeniť vaše myšlienkové pochody. Postačí vám malý gauč alebo kreslo, časopisy, kde môžete naberať inšpiráciu a miesto na relax je hotové. Fantázii sa medze nekladú. Miesto, kde sa vám podarí presmerovať vaše myšlienky na inú činnosť ako je práca, je naozaj dôležité k skutočnej produktivite.

Malý snack vždy poruke

Majte v kancelárii vždy po ruke ovocie, oriešky či iný malý a zdravý snack. Hladnému sa zle rozmýšľa a naviac aj takáto drobnosť vám vie zlepšiť náladu.

Nezabúdajte na čistotu

Čisté pracovné prostredie je základom úspechu. Okrem toho, že si udržujete váš pracovný stôl usporiadaný, nezabúdajte na upratovanie celého priestoru. Upratané pracovné prostredie vás nerozptyľuje a vy sa môžete sústrediť na prácu.

V prípade, že vám vylepšenie vašej súčasnej kancelárie príde náročné a neviete, kde na to zobrať energiu, máme jednoduché riešenie. Presťahujte sa. Quebes kancelárie na prenájom vás radi vo svojich priestorov uvítajú. A vy máte istotu, že všetko bude tak ako má byť a konečne získate inšpiratívne miesto na prácu.

 

 

 

Čítané: 2861 x