Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Vyberte školské tašky pre prvákov včas

Datum: 17.12.2022

Nenechávajte nákup školských tašiek pre prváčikov až na posledný mesiac pred nástupom do školy. Ideálne je, ak sa dieťa na školu teší, k čomu prispeje aj nachystaná školská taška a potrebná výbava.

školské tašky pre prvákov

Školské tašky pre prvákov nemôžu deti nezaujať. Majú krásny dizajn a deti sa z nich tešia rovnako ako z hračiek. Aj preto rodičia školské aktovky a batohy pre prváčikov kupujú často už pod vianočný stromček. Pre dieťa sú veľkým prekvapením a tým najlepším darčekom. Uvedomí si, že čoskoro nastúpi do školy. Postupne môžete predškoláka obdarovávať ďalším vybavením, ktoré bude potrebovať do školy. Napríklad rôznymi písacími potrebami, výtvarnými pomôckami a podobne. Každá z týchto vecí robí deťom radosť a súčasne pomáha rodičom rozložiť si náklady na nákup školských pomôcok. Nákupy v auguste a v septembri potom nie sú tak veľkým zásahom do rodinného rozpočtu.

Zdravie detí závisí na správnom výbere školskej tašky

Väčšina detí do svojho nástupu do školy nenosila na chrbte nič ťažké. Malé batôžteky do škôlky s plyšovou hračkou obvykle nevážili takmer nič. Zrazu však ich chrbty zažijú hmotnostný šok. Školská taška prváčika váži často viac ako tá u starších študentov. Deti sú nútené nosiť veľké množstvo učebníc, zošitov a ďalších pomôcok. Preto je tašky do školy pre prvákov nutné veľmi premyslene vyberať. Musia byť ľahké, pritom pevné a dobre sedieť. Nesmú strácať tvar ani pri záťaži. Dôležité sú tiež rôzne detaily, ktoré ich robia ešte pohodlnejšími, ale aj bezpečnejšími. Nezabúdajte napríklad na odrazové prvky na školskú tašku.

Školské tašky pre prvákov od Topgal

Ak hľadáte anatomický batoh, školské tašky pre prvákov, ktoré nepoškodia pohybový aparát detí a ich chrbát, vyberte si z ponuky TopgalTáto česká značka vyrába veľmi kvalitné batohy pre prváčikov, ktoré nepoškodzujú chrbát, sú s nádherným dizajnom, a vo veľmi vysokej kvality. Témy batohov sú starostlivo vyberané, aby si ich deti zamilovali. Batohy tak prospievajú k radosti detí z nástupu do školy.

Čítané: 2908 x