Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zariaďujete predajňu? Vyberte si správny regálový systém

Datum: 19.01.2023

Existuje niečo horšie ako prázdnotou zívajúci regál? Regál, ktorý nudí. Zaujmite zákazníka na prvý pohľad. Pomôže vám správne usporiadanie tovaru aj vizuálne prevedenie regálového systému.

Zariaďujete predajňu

Moderné policové systémy predstavujú nielen funkčný, ale aj štýlový prvok každej predajne. Prezradíme vám, na čo sa zamerať pri ich výbere.

Prehľadné a efektívne vystavenie tovaru

Správne zostavený regál je dôležitý pre každú predajňu. Skúste sa pozrieť na priestor očami zákazníka. Aby nakúpil, potrebuje mať prehľad vo vašom sortimente. Na dobre viditeľné miesta vystavte tovar, ktorý si zaslúži väčšiu pozornosť. Nezabudnite na vytvorenie dostatočného priestoru okolo, ktorý umožní bezproblémový prístup k produktom.

Menej je niekedy viac. Zvoľte variabilný regálový systém, na ktorom vyniknú jedinečné produkty z vašej ponuky.

Stabilita a nosnosť regálu

Policové systémy poskytujú miesto na uskladnenie a zároveň chránia vystavený tovar pred poškodením. Zamerajte sa na kvalitné prevedenie a maximálnu nosnosť. Bezpečnosť zamestnancov aj zákazníkov by mala byť na prvom mieste.

Využite priestorové možnosti predajne

Klasické drevené alebo moderné kovové, so sklenenými poličkami či kombinované. Záleží len na vás, v akom štýle chcete predajňu zariadiť. Na trhu nájdete univerzálne policové systémy rôznych rozmerov. 

Niektoré disponujú možnosťou flexibilného usporiadania jednotlivých policových dielov. Ak vám nevyhovujú, môžete si vyskladať regály na mieru. So zariadením vám pomôže skúsený dizajnér, ktorý navrhne komplexné rozloženie predajne aj umiestnenie políc a regálov.

Dizajnové policové systémy

Regály nemusia byť iba čierno-biele”. Stavte na farebnosť, ktorá vdýchne predajni originálny štýl. Nechajte si vyrobiť regálové systémy, ktoré budú ladiť s vizuálnou identitou vašej značky. Dizajnové regály dotvoria celkový vizuál a príjemné prostredie predajne.

Kvalitné univerzálne aj netradičné policové systémy nájdete na www.medcom.sk alebo v ich bratislavskej vzorkovni. 

 

 

Zdroj: unsplash.com 

Čítané: 2248 x