Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

7 úžasných adrenalínových zážitkov

Datum: 23.01.2023

Zimu trávite zababušení v perinách? Prebuďte sa konečne zo zimného spánku a doprajte sebe, svojim blízkym a kamarátom adrenalínový zážitok.

7 úžasných adrenalínových zážitkov

Adrenalínové zážitky máte na dosah ruky vďaka agentúram, ktoré ponúkajú darčekové poukazy na celú paletu zážitkov a dobrodružstiev. Týchto 7 adrenalínových dobrodružstiev vskutku stojí za to!

1. Let balónom

Začíname menej extrémnym zážitkom. Let balónom nie je síce až tak adrenalínový, ale pocity v otvorenom koši balóna sú na hrane. Let balónom je skvelý v tom, že lietanie si môžete užiť vo dvojici alebo dokonca s priateľmi. Do menších balónov sa zmestí 6 ľudí a do väčších až 24.

2. Paragliding

Paragliding je už skutočným adrenalínom. Budete síce lietať pod dohľadom inštruktora, ale zem ako na dlani a šteklenie vetra na tvári vám vyženú tep pekelne vysoko. O niečo vyššie v prípade, že vyskúšate motorový akrobatický paragliding.

3. Let stíhačkou

Let stíhačkou je zážitkový darček, za ktorý vám partner bude ruky bozkávať. Kde inde by mal možnosť zažiť preťaženie až 6G? Kde inde by vyskúšal, aké je to letieť rýchlosťou 600 km/h dolu hlavou? Varujeme vás, že tento zážitok je vysoko návykový.

4. Zoskok padákom

Dolu hlavou môžete letieť nielen v stíhačke, ale tiež s padákom. Tandemový zoskok s inštruktorom je maximálne bezpečný a zároveň maximálne adrenalínový. Čo ak sa padák neotvorí? A čo tá rýchlosť? 250 km/h zvládne len človek so silným žalúdkom.

5. Bungee jumping

Najskôr skok a následne si pružná guma bude s vašim telom robiť, čo sa jej zachce. Bungee jumping sa dá skočiť aj s partnerom. Buďte kreatívni a požiadajte partnerku o ruku pred samotným skokom! Srdce jej bude búchať dvojnásobne.

6. Jazda na formule

Z oblakov a výšky sa presunieme na zem. I keď pri rýchlosti nad 200 km/h nebudete mať šancu cítiť zem pod kolesami. Okruhy pre jazdu na formule sú plné ostrých zákrut, čo znamená jediné – krvi sa vo vás nedorežú.

7. Off road jazdy

Zajazdiť si na štvorkolke je snom každého muža. Off road terén je vybraný tak, aby ste mali možnosť vyskúšať naozaj všetko, čo štvorkolka dokáže. Jazdiť budete cez bahno, potok, po skalách a výmoľoch.

 

 

Čítané: 2348 x