Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Regina.sk - Nové stránky, tradičná kvalita

Datum: 20.02.2011

Firma REGINA, tradičný bratislavský výrobca pečiatok a predajca kancelárskeho tovaru, urobila ďalší krok smerom ku svojim zákazníkom. Aktualizácia webu priniesla prehľadné rozdelenie stránok na e-shop s kancelárskymi potrebami a samostatnú sekciu pre výrobu pečiatok.

BRATISLAVA - REGINA je firma s viac než 20-ročnou tradíciou vo výrobe pečiatok, predaji kancelárskej techniky a obchodných tlačív. Firma dlhodobo ponúka kvalitné služby a tovar renomovaných značiek ako je Trodat, Herlitz, HP, Canon, Parker a ďalšie. V snahe o zlepšenie prístupu zákazníkov ku svojim službám firma nedávno spustila do prevádzky svoje zmodernizované stránky.

Výroba pečiatok v Bratislave je činnosť, ktorej sa firma úspešne venuje od začiatku svojej činnosti. Na webe má teraz samostatnú sekciu, v ktorej sa dá vybrať a objednať výroba pečiatok na mieru, pričom na výber máte od klasických drevených až po suché reliéfne pečiatky. Výrobu je možné pohodlne objednať online vyplnením objednávkového formulára.

Komplexnou modernizáciou prešiel aj eshop s kancelárskymi potrebami, ktorý ponúka tovar v prehľadnej forme usporiadaný do bežne zaužívaných kategórií. Prehľadnosť usporiadania jednotlivých obsahových prvkov v e-shope má umožniť jeho pohodlnejšiu obsluhu pre zákazníka. Navigácia je jednoduchá všetky potrebné funkcie a informácie (ako informácia o obsahu košíka a podobne) sú pre zákazníka vždy k dispozícii.

Systém zliav poskytovaný pre pravidelných zákazníkov je možnosť, ako znížiť náklady pri opakovaných nákupoch. Kancelársky tovar je spotrebný materiál možnosť získania zľavy až do výšky 12 % (pri sume doterajších nákupov 1660 Euro) predstavuje spôsob, ako to dosiahnuť. E-shop navyše ponúka službu na dovoz v rámci Bratislavy pri objednávkach nad 33 Euro (vrátane DPH) na účet predajcu.

Čítané: 405 x