Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Nový revolučný zľavový portál s množstvom zliav - MoreZliav.sk

Datum: 10.03.2011

Predstavujeme Vám nový zľavový portál s množstvom zaujímavých zliav
MoreZliav.sk
www.morezliav.sk

Naše najväčšie výhody oproti konkurencii

Na stránke www.morezliav.sk si môžete vybrať vždy z viacerých aktuálne platných zliav a následne si ich naraz objednať. Nemusíte teda objednávku posielať za každú zľavu zvlášť ako na iných zľavových portáloch!

Pri spôsobe platby máte na výber až zo 4 možností:
Prvým je platba bankovou kartou, kde sa úhrada v našom systéme ihneď zaeviduje.
Druhým spôsobom je platba bankovým prevodom, kde Vašu platbu z inej banky ako Tatra Banka zaevidujeme do 2 pracovných dní.
Tretím spôsobom je platba cez PayPal, kde Vašu platbu ihneď zaevidujeme.
Posledným a jedinečným spôsobom je platba na dobierku, pričom kupóny dostanete už vytlačené priamo na Vašu adresu a zaplatíte až pri ich preberaní.


Ihneď po kúpe prvej zľavy, prípadne pri prihlásení do odberu nových zliav (newslattera), Vám je bezplatne zriadené konto v našom systéme, pričom prístupové údaje sú zaslané na Vašu e-mailovú adresu. Vo Vašom konte nájdete vždy všetky Vaše objednávky a v prípade že sú uhradené, nájdete po prihlásení aj Vaše kupóny.

 
Rovnako získate automaticky unikátnu linku na našu stránku, ktorú môžete posielať Vašim priateľom a známym. Každý klient, ktorý vstúpi na našu stránku pomocou Vašej unikátnej linky je automaticky zaradený pod Vaše konto a z každej jeho objednávky profitujete vo výške 1 % z ceny jeho objednávky. Akonáhle výška Vašej provízie dosiahne sumu 25 €, môžete požiadať o vyplatenie provízie!

Využívajte zľavy na portály MoreZliav.sk a ušetrite tak množstvo Vašich financií.
www.morezliav.sk

 
Čítané: 515 x