Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Preprava na cykloturistické výlety – Autovivaro.sk

Datum: 16.03.2011

aša firma Autovivaro poskytuje služby spojené najmä s prepravou. V našej ponuke si určite prídete na svoje. Medzi lákavé ponuky patria Lyžovačka v Semeringu, Termálne kúpele Podhájska, Južná Morava- Podyji, Podunajská cyklotrasa Passau - Viedeň - Bratislava, ...

Naša firma Autovivaro poskytuje služby spojené najmä s prepravou. V našej ponuke si určite prídete na svoje. Medzi lákavé ponuky patria Lyžovačka v Semeringu, Termálne kúpele Podhájska, Južná Morava- Podyji, Podunajská cyklotrasa Passau - Viedeň - Bratislava, či preprava bicyklov a osôb na Santiago de Compostela. Ceny týchto zájazdov sú naozaj veľmi prijateľné a lákavé, samozrejme cena sa odzrkadlí aj od počtu účastníkov.

 

Na lyžovačke v Semeringu môžete zažiť mnoho zážitkov bohatých na adrenalín. Občania Stupavy a okolia majú zabezpečený odvoz priamo z domu, v skorých ranných hodinách. Termálne kúpele Podhájska sú veľmi obľúbené. Po únavnej poobedňajšej cykloturistike si oddýchnete v slanej termálnej vode. V prípade záujmu vieme zabezpečiť veľmi výhodné ubytovanie, stravu (raňajky/večeru). Južná Morava-Podyji je naozaj atraktívnou cyklotrasou v okolí vodnej nádrže Vranov. Po čase nastáva prepojenie trás s krásnym Rakúskym národným parkom Thayatal. Za veľkú výhodu tohto zájazdu pokladáme výber z dvoch variánt (so sprievodcom/ bez sprievodcu), čo sa samozrejme odzrkadlí aj na celkovej cene zájazdu. Podunajská cyklotrasa Passau - Viedeň - Bratislava je naozaj rajom pre oči. Len čo Vás dopravíme na miesto určené, vydáte sa naprieč vynikajúcou cyklotúrou pozdĺž Dunaja.

 

Cyklotrasy lemuje krásna príroda, lesy a vinohrady. Ak máte radi púte, ponúkame Vám veľmi zaujímavú púť v termínoch od marca do novembra 2011 s prepravou bicyklov a osôb na Santiago de Compostela. Je to 14 dňová pešia/cyklistická túra (odporúčame pozrieť si viac informácií na našej stránke). Poskytujeme aj zapožičanie bicyklov. Cena závisí od počtu dní, počas ktorých budete náš bicykel potrebovať (10€/bicykel/deň). Spokojnosť zákazníkov je u nás na prvom mieste. Budeme sa Vám snažiť vyhovieť vo všetkých smeroch. Tešíme sa na našu spoločnú spoluprácu.

Čítané: 526 x