Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Exteriérové žalúzie do žalúziových skríň

Datum: 29.04.2011

Žalúzie a rolety sa v dnešnej dobe stali neoddeliteľnou súčasťou moderných stavieb či už v ich interiéroch alebo ako vonkajší doplnok exteriérov. Pre ich veľkú variabilitu, dostupnosť a prepracovanú jednoduchosť ovládania sa stali dokonca módnym trendom. Využiteľnosť žalúzii a roliet už dávno nesmie spĺňať len funkčné predpoklady, ale čím ďalej sa kladie dôraz aj na ich estetickú stránku v priestore ako aj ich nadčasovosť. 

Žalúzie a rolety sa v dnešnej dobe stali neoddeliteľnou súčasťou moderných stavieb či už v ich interiéroch alebo ako vonkajší doplnok exteriérov. Pre ich veľkú variabilitu, dostupnosť a prepracovanú jednoduchosť ovládania sa stali dokonca módnym trendom. Využiteľnosť žalúzii a roliet už dávno nesmie spĺňať len funkčné predpoklady, ale čím ďalej sa kladie dôraz aj na ich estetickú stránku v priestore ako aj ich nadčasovosť.

Pre riešenie exteriérov novostavieb rodinných a bytových domov ponúkame širokú paletu výberu exteriérových žalúzií a roliet. Ich funkčnosť a technické vlastnosti sú počas niekoľko ročného výrobného procesu prepracované a spĺňajú všetky žiadané parametre. Všetky výrobky z našej ponuky sú certifikované a normované. Spĺňajú potrebné funkcie, ktoré zároveň zvyšujú ich využiteľnosť. Výber spôsobu ovládania pohybu roliet je manuálny alebo elektronický podľa požiadaviek zákazníka. Žalúzie a rolety majú veľmi dobré izolačné vlastnosti čo kladne prispieva k energetickým úsporám celého objektu v ktorom sú použité. Ďalej znižujú prienik hluku z vonkajšieho prostredia. V neposlednej rade majú veľmi dobre prepracované bezpečnostné parametre ako aj odolnosť voči poškodeniu. Technická nenáročnosť a jednoduchá montáž skracuje proces ich inštalácie, čo má za následok i úsporu stavebného materiálu.

Zabudované rolety a žalúzie

Predávané roletové boxy a skrine sú vyrábané na mieru podľa konkrétnych parametrov zákazníka v našich výrobných halách. Súčasťou našich služieb je i poskytovanie komplexnej montáže ako aj záruky na už spomínané funkčné vlastnosti.

Dizajnovo prepracované možnosti výberu žalúzií a roliet s širokou škálou farebných odtieňov určite uspokoja i najnáročnejších zákazníkov o čom svedčí aj fakt, že až 90% našej celkovej produkcie je určená na export. Kvalita našich výrobkov a služieb presvedčila a ovplyvnila pri výbere už mnohých našich spokojných zákazníkov.

"Vaša spokojnosť je naším úspechom a byť úspešný je pre nás dôležité a prvoradé".

S výberom konkrétnych výrobkov Vám radi pomôžu naši zamestnanci v priestoroch firemnej vzorkovne, prípadne Vám zašleme konkrétne informácie o našich produktoch na e-mail.

Ďalšie Informácie a kontakty ako aj adresu vzorkovní nájdete na našich web stránkach www.rst.sk.

Čítané: 508 x