Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Ohraňovanie plechov v najvyššej kvalite

Datum: 20.05.2011

Hľadáte firmu, ktorá dlhodobo robí ohýbanie a „ohraňování plechů“? Potom Vám môžeme vrelo odporúčať firmu Besta Trade s.r.o., ktorá realizovala stovky úspešných projektov vykonaných v Českej republike aj na Slovensku. Našimi zákazníkmi boli veľké spoločnosti ako napríklad MAKRO, McDonald´s, NAY, TESCO, KIA v Žiline a ďalšie.

Na CNC ohraňovacom lise so 4 riadenými osami a CNC ohýbačkách úspešne zvládneme každú zákazku. Špecializujeme sa na ohraňovanie plechov v najvyššej kvalite. Robíme ohraňovanie plechov od jednoduchého plechového dielu až po komplexné viacnásobné ohýbanie dielu.

Ohraňování plechů“ nie je naša najhlavnejšia činnosť, ale vyrábame a montujeme nerezové, hliníkové a oceľové konštrukcie. Besta Trade s. r. o. je česká firma z Hnojníka u Frídku Místku, ktorá pôsobí po celej Českej a Slovenskej republike. Kontaktovať nás môžete pomocou formulára na internetovej stránke, alebo volajte priamo na číslo +420 558 661 006. Ak teda potrebujete ohýbané profily z pozinkovaných, oceľových a hliníkových plechov, pomocné konštrukcie a najrôznejšie zámočnícke výrobky, potom sa s dôverou obráťte na našu spoločnosť.

Čítané: 382 x