Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Detské hodinky Hello Kitty

Datum: 22.06.2011

Detské hodinky plné farieb za super ceny – hodinky Hello Kitty sú odolné a zábavné. Model Hello Kitty HK5420-810 sú veselé detské hodinky s oceľovým puzdrom a koženým remienkom. Červeno-biele prevedenie je rovnako vhodné pre dievčatá aj chlapcov. Srdcom hodiniek je strojček Quartz, luminiscenčné ručičky uľahčia sledovanie presného času v tme. K hodinkám je pribalený detský prívesok zdarma.

Hodinky Hello Kitty HK1832-661 sú takisto určené pre deti. Od vyššie uvedeného modelu sa líšia tvarom puzdra hodiniek ktoré je štvorcového tvaru so zaoblenými rohmi. Ciferník je pestrofarebne kreatívny, krytý minerálnym sklom. Hodinky sú vodotesné do hĺbky 30m a napájané batériou. Remienok je z imitácie kože a aj tentokrát je súčasťou balenia detský prívesok. Hello Kitty je správna voľba pri nákupe prvých hodiniek pre vaše dieťa.

 

Hello Kitty HK1434-312 sú ďaľším vydareným modelom detských náramkových hodiniek určených pre dievčatá. Výrobca tentokrát stavil na elegantné kruhové puzdro hodiniek z ušľachtilej ocele, z rovnakého materiálu je aj remienok. Vyblýskaný striebristý vzhľad hodiniek dopĺňa veselý ciferník v zeleno-modrých tónoch. Hodinky sú dizajnovo vhodné pre väčšie deti ktorým však určite spraví radosť aj pribalený prívesok Hello Kitty zdarma. 

Čítané: 646 x