Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Parfémy Salvador Dali

Datum: 22.06.2011

Dámske parfémy Salvador Dali Lovely Kiss ponúkajú svieži a hravý koktail letných vôní na vlne najmodernejších trendov. Rafinované parfémy upútajú zmysly vôňou čiernych ríbezlí a grapefruitu s korenistými tónmi rebarborových listov a ružového korenia. Sladké srdce parfému tvoria ružové pivónie, fialky a liči. Zmyselný letný základ vytvára biely céder, biele pižmo a pačuli. Salvador Dali Lovely Kiss sú parfémy plné veselých tónov a energie.

Parfémy Salvador Dali Dalilight sú tiež určené pre dámy – originálne dizajnovaný flakón parfému pripomína antický stĺp s vytvarovanými perami a nosom. Zmyselná vôňa parfému je plná nehy a emócií. Vrchné tóny sú v znamení ovocných vôní – citrón, jablko, mandarinka, pomaranč. Srdce parfému je venované broskyni, jazmínu a leknám zatiaľ čo cédrový základ s ambrou a bielym pižmom zvýrazňujú sviežu atmosféru parfému.

 

Salvador Dali Little Kiss Cherry sú dámske parfémy osviežjúce jemnými tónmi šťavnatého citróna, yuzu a liči, ktorých vôňa prechádza do kvetinového srdca s kaméliami, čerešňovými kvetmi a leknom až prichádza zmyselný a troška tajomný základ s magnóliami, ryžovým práškom a pižmom. Little Kiss Cherry je roztomilá až nezbedná harmónia voňavých tónov v ľahučkom vzdušnom opojení rozkvitnutých čerešňových záhrad.

Čítané: 518 x