Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Líder v oblasti tlačových služieb predstavuje nový interaktívny web

Datum: 25.07.2011

Na slovenskom trhu si spoločnosť Bittner buduje svoje renomé už viac ako 20 rokov, o čom svedčí aj jej prvenstvo v oblasti digitálnych tlačových služieb a reprografie. Počas svojho pôsobenia neustále prispôsobuje ponuku požiadavkám svojich klientov, medzi ktorými sa nájdu veľké spoločnosti, mediálne agentúry, no taktiež malí podnikatelia či jednotlivci. Veľkoplošná tlač, ako aj maloplošná tlač, sú hlavnými súčasťami produktového portfólia spoločnosti Bittner.

Spoločnosť Bittner pripravila pre svojich zákazníkov novú web stránku, ktorá je nielen ukážkou modernej grafickej tvorby, ale aj príkladom použiteľnosti a ústretovosti k zákazníkovi. Pomocou niekoľkých kliknutí si môžete objednať akúkoľvek službu priamo z pohodlia vašej kancelárie, či obývačky. Vaša objednávka bude o pár sekúnd na oddelení služieb zákazníkom a po prekonzultovaní vašich konkrétnych požiadaviek sa v spoločnosti Bittner pustia do jej spracovania. Všetko tak vybavíte oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie, pričom vás určite poteší nadštandardný prístup,  vynikajúca kvalita a dostupné ceny.

Či už ide o tlač na banner, fóliu alebo sieťovinu, o jeden kus alebo o tisícky, Bittner splní aj tie najnáročnejšie požiadavky na kvalitu, rýchlosť a rozmer. Je jednou z najkomplexnejšie a najmodernejšie vybavených tlačiarní v Európe s plochou vyše 7000 m2 a klientom ponúka širokú škálu produktov, od tlače vizitiek až po megaboardy. Digitálna tlač je na špičkovej európskej úrovni!

Bittner kráča s dobou a okrem príjemnej a k užívateľovi priateľskej stránky ho vo virtuálnom svete nájdeme aj na sociálnych sieťach. Môžete sa zapojiť do debát s fanúšikmi na Facebooku a pozrieť si najnovšie referencie, alebo sledovať najčerstvejšie novinky na Twitteri. Bittner má aj vlastný YouTube kanál, na ktorom objavíte zostrihy z výroby a ukážku produktov vyhotovených pre viacerých klientov.

Čítané: 446 x