Rozšírené hľadanie
Streda 8. Máj 2024 |
meniny má Ingrida

Vyhľadanie najlacnejšej letenky a jej rezervácia online

Datum: 01.08.2011

Letenky do celého sveta za pár eur? Tak toto musíte vyskúšať aj Vy! Kliknite na náš portál a rezervujte si tie najlacnejšie letenky na trhu. Jednoducho a pohodlne!

Myslíte si, že Vy si lietanie nemôžete dovoliť? Samozrejme, nie každý má na to, aby každý mesiac lietal do sveta prvou triedou, ale aj Vy môžete získať letenky za pár eur! Vďaka praktickému porovnávaciemu systému, ktorý nájdete na našej stránke. Porovnávaním cien môžete ušetriť nemalé peniaze, ale kto by porovnával cenu tovaru ako letenka? Je to zdĺhavé a náročné. Na tento problém je tu riešenie.

Zadajte do systému základné údaje a lietajte výhodne. V prvom kroku zadávate základné informácie- odkiaľ, kam a kedy. V druhom kroku informácie spresňujete- zadávate typ letenky, čas odletu, Váš vek a podobne. Na základe všetkých týchto údajov systém porovná cenu letenky pre daný let u všetkých leteckých spoločností. O pár sekúnd uvidíte ponuku, z ktorej si môžete vybrať. Najlacnejšie letenky sú navrchu, takže nájsť ich nie je problém. Ak stále váhate, presvedčte sa o tom sami. Vyskúšajte si nezáväznú kalkuláciu ceny letenky.

Vyhľadanie najlacnejšej letenky a jej rezervácia online.

Čítané: 473 x