Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Fax cez internet – riešenie pre firemných zákazníkov

Datum: 16.10.2011

Tradičné faxovanie vo veľkej korporácii predstavuje komplexný súbor telefónnych liniek, faxov, multifunkčných zariadení, nákladných a zložitých faxových serverov a logistiky pre výmenu papiera a atramentové kazety. To všetko vedie ku komplikáciám a zmluvným vzťahom, nepriateľskému postoju k životnému prostrediu a to sú náklady, ktorým sa môžeme vyhnúť.

Riešenie virtuálneho faxu pre mobilný a jednotný elektronický systém pre zasielanie správ, ako je fax na e-mail, mail na fax, desktopové aplikácie a aplikácie pre mobilné telefóny umožňuje prestať tlačiť väčšinu Vašich faxov. To by ušetrilo tony papiera a atramentových kaziet a odstránilo potrebu recyklácie faxového prístroja.

Popfax.com, európsky líder služby fax cez Internet, oznámil novú ponuku pre firemných zákazníkov. Obsahuje komplexné a flexibilné súbor faxových riešení, ktoré môžu byť prispôsobené komunikačným potrebám každého profesionála.

Riešenie pre firemných zákazníkov ponúka niekoľko úrovní personalizácie:

Profesionálne služby – nové balíčky faxu cez Internet sú špeciálne pripravené pre splnenie špecifických potrieb obchodnej komunikácie. Tieto balíčky sú ponuky prispôsobené pre firmy, ktoré majú záujem o bezpečné faxovanie, veľký objem prijímanie, odosielanie personalizovaných faxov a prenositeľnosť čísel.

Globálne účet - centralizovaný systém riadenia, ktorý umožňuje správu a sledovanie všetkých užívateľov faxu v rámci podniku.

Vývoj na zákazku - služby faxu cez internet je možné prispôsobiť a upraviť pre všetky potreby komunikácie vnútri spoločnosti. Tím inžinierov Popfax poskytuje vlastný IT vývoj na zákazku, a tým rozširuje užívanie faxu cez Internet pomocou nových aplikácií.

Premium podpora – řešení faxu přes Internet obsahuje, ve výchozím nastavení, pevné smluvní závazky pro dobrou kvalitu služeb, specializovaného projektového manažera a vyhrazené prostředky na základě Premium hardwarových a softwarových řešení.

Pre viac informácií o ponukách Popfax pre firemných zákazníkov navštívte prosím stránku «Business riešenia».

"Bolo treba veľa rokov úsilia a zlepšovanie, aby sme vybudovali a mohli ponúkať naše profesionálne riešenie faxu cez Internet taká, aké sú dnes. Na základe našich skúseností dodávať faxové riešenia na mieru do veľkých spoločností máme definované metodológie a sadu nástrojov pre urýchlenie poskytovanie našich faxových riešení pre firemných zákazníkov ", hovorí Vladimír Popesco, zakladateľ a riaditeľ spoločnosti Popfax.com.

Čítané: 828 x