Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Rastieme do krásy s notino.sk

Datum: 12.09.2016

Obľúbený eshop plný vôní a krásy – parfums.sk sa mení. V snahe globalizovať a zjednotiť všetky pobočky v 14 krajinách prichádza k premenovaniu na notino.sk A to všade, bez výnimky. Čo táto zmena prinesie všetkým, parfémy milujúcim Slovenkám?

Notino.sk – Viac než len parfémy v jednej krajine

Nič podstatné sa pre Vás nezmení. Primárnym cieľom totiž naďalej ostáva, aby ste sa cítili krajšie. Aj preto parfums.sk – teraz už notino.sk neustále rozširuje svoju ponuku. Dnes tu nájdete vyše 45 000 produktov pre Vašu krásu. Nechýbajú prvotriedne parfémy, ako aj kvalitné produkty na starostlivosť o vlasy, zuby či pleť. Vždy predsa išlo, ide a aj pôjde urobiť všetko pre Vašu krásu. Bez ohľadu na zmenu mena na notino.sk.

 

Po novom, ale bez neželaných zmien

Notino.sk ostáva naďalej jednotkou na našom trhu v predaji kozmetických produktov. Rovnako tak je a bude garanciou špičkového servisu, priaznivých cien a veľkého výberu tovaru pre skrášlenie Vášho tela. Naviac, je zárukou, že parfémy notino, ako aj ďalšie kozmetické prípravky sú certifikovanými výrobkami, ktoré sú zaobstarané výlučne u spoľahlivých dodávateľov. To je tou najistejšou cestou, aby bol dodaný tovar skutočným originálom v zodpovedajúcej kvalite.

Parfums.sk pôsobí na slovenskom trhu už od roku 2004, čo sú tisícky spokojných zákazníkov a na tom zmena názvu na notino.sk skutočne nič nemení.

 

Parfémy Niche – garancia kvality

Jedným z exkluzívnych kozmetických výrobkov, ktoré na notino.sk nájdete, sú aj Niche parfémy. Ide o skutočne osobité a originálne vône, ktoré nadväzujú na zlatú tradíciu parfumérskeho remesla. Vyrábajú ich zvyčajne menšie luxusné kozmetické značky, ktoré kladú dôraz na vyváženosť molekúl, ušľachtilé prírodné ingrediencie a absenciu lacných syntetických látok.

Okrem týchto exkluzívnych vôní nájdete na notino.sk množstvo iných overených značiek, medzi nimi aj L´occitane, ktorej produkty zákazníci veľmi obľubujú. Sortiment na notino.sk je vskutku veľmi pestrý a zaručene kvalitný, aby si každý našiel presne to, čo potrebuje alebo to, po čom túži.

 

Bezkonkurenčné ceny na notino.sk

Jednou z najčastejšie kladených otázok je bez pochýb to, prečo sú ceny na parfums.sk – notino.sk také bezkonkurenčné, často až o 70 % nižšie ako v kamenných predajniach. Odpoveď je jednoduchá: Na rozdiel od klasických obchodov pracuje notino.sk s omnoho nižšími maržami, ani neplatí drahé nájmy v obchodných centrách či na námestiach slovenských miest, čoho výsledkom je možnosť ponúknuť Vám príjemnejšie ceny obľúbených kozmetických produktov. A keďže je to jedna z ich najväčších výhod oproti konkurencii, nič sa na tom nebude meniť ani teraz, keď sa parfums.sk premenovalo na notino.sk.

Presvedčte sa sami, že zmena názvu ešte neznamená zmenu cien či prístupu. Notino.sk je toho jasným dôkazom.

Čítané: 1708 x