Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Móda North Face - čo očakávať v najnovšej zimnej kolekcii?

Datum: 04.12.2023

Značka North Face je známa tým, že dokáže vytvárať oblečenie na šport, ktoré je možné nosiť aj počas bežných dní. The North Face nie je len značkou, ale tiež legendou medzi outdoorovými športovcami. Tí dychtivo očakávajú každú novú kolekciu, aby si vybrali tie najlepšie kúsky. Akými novinkami vás North Face prekvapí v najnovšej zimnej kolekcii?

Móda North Face - čo očakávať v najnovšej zimnej kolekcii?

Aká je nová zimná kolekcia The North Face?

Nová zimná kolekcia The North Face v sebe spája tradičné prvky tejto značky a prispôsobuje sa módnym trendom v oblasti farebného prevedenia. Čo to znamená? Ponuka The North Face SK na Answear je plná športových kúskov, ktoré vynosíte počas športovania vonku i v športovom klube. V centre pozornosti stojí výbava pre turistov, lyžiarov a horolezcov. Avšak na svoje si prídu aj vyznávači oblečenia na voľný čas s ležérnym podtónom a priaznivci streetwear módy.

Jedným slovom môžeme povedať, že nová kolekcia The North Face je pestrá, zábavná a k tomu všetkému pohodlná na rôzne druhy športu. Vyberte si svoj kúsok v dokonalých strihoch a módnych farbách ako je červená, žltá, zelená alebo klasická čierna a sivá. The North Face myslí aj na udržateľnosť v móde. Mnohé kúsky oblečenia vyrába z recyklovaných materiálov.

Aké oblečenie nájdete v novej kolekcie značky North Face?

Keďže zima zúri za dverami, z novej kolekcie značky The North Face je možné vybrať štýlovú a funkčnú bundu pre pánov i dámy. Pánske zimné bundy ponúka táto značka v páperovom prevedení, ktoré zaručuje vysoký tepelný komfort. Bundy sú robustnejšie, vytvárajú pekný objem, no napriek tomu sú ľahké. Dámske zimné bundy The North Face sú strihovo prispôsobené trendu dlhších búnd. Majú štýlový stojačik a pekné detaily ako sťahovacie šnúrky v páse a v spodnom leme.

 

Na nosenie do fitka, na vonkajší workout alebo na nosenie po dome sú určené tepláky a mikiny The North Face. Z novej kolekcie vypichneme hlavne modely, ktoré vytvárajú s mikinami trendové súpravy. Ženy sa iste potešia mikinám v predĺženom strihu, ktoré sa dajú nosiť k legínam no i samostatne ako športové šaty.

Keďže sa v zime zdržiavame o niečo viac doma, The North Face sa sústredil v súčasnej kolekcie aj na obuv na doma – na papuče. Štýlové, mäkučké, extrémne pohodlné na nosenie a zaujímavé po stránke dizajnu – The North Face papuče musíte skrátka mať v šatníku!

The North Face sa zameriava aj na doplnky

V zime sa vám zídu praktické a pekné doplnky ako sú čiapky, rukavice a šály. Čiapky The North Face chránia voči chladu a sú veľmi príjemné na nosenie vďaka prímesi elastických materiálov. Komínové šály sú praktický prvok zimného oblečenia, dajú sa nosiť na krku i navliecť na hlavu ako kukla. Rukavice v novej kolekcii The North Face nájdete v zateplenej verzii i v modely z tenkej pleteniny, ktorá umožňuje manipuláciu s mobilným telefónom.

Ako sa obliecť s North Face na zimnú turistiku?

The North Face sa snaží podporiť šport v každom ročnom období. Nevyhýbajte sa horám ani v zime. Vďaka kolekcii The North Face vás neprekvapí mráz a ani studený vietor. Oblečte si The North Face prešívanú bundu s dlhším strihom. Overte si jej stupeň tepelnej ochrany, vetracie otvory a povrchové ošetrenie voči vlhkosti. Ako spodnú časť zvoľte vetruvzdorné a vodeodolné nohavice. Nezabudnite na izolačné vrstvy v podobe funkčné prádla, legín a tričiek. Zaručene vás potešia turistické topánky The North Face s úpravou proti prieniku vlhkosti, protišmykovou podošvou a pevným viazaním.

Čítané: 1338 x