Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Plážový štýl: Ako počas leta vyzerať v plavkách trendovo?

Datum: 21.04.2023

Letná sezóna je tu a s ňou prichádza čas na dovolenky pri mori, bazény a víkendy pri vode. Ako sa však obliecť tak, aby ste v plavkách vyzerali štýlovo a atraktívne? Ponúkame vám zaujímavé tipy a rady, ako v letnej sezóne vyzerať v plavkách módne a štýlovo.

Plážový štý

Základom sú kvalitné plavky s dobrým strihom

Strih plaviek je základ. Zvoľte taký strih, ktorý najlepšie lichotí vašej postave, a v ktorom sa cítite pohodlne. Existuje mnoho rôznych strihov, ako napríklad bikiny, jednodielne plavky, tankiny, monokiny a ďalšie. Experimentujte preto s rôznymi strihmi dovtedy, kým nenájdete ten, ktorý vám najlepšie vyhovuje.

Hrajte sa aj s farbami a vzormi. Leto je obdobím farieb a vzorov, tak prečo sa s nimi nehrať aj vo vašom oblečení? Vyberte si plavky dámske v žiarivých farbách, ako sú napríklad oranžová, žltá, koralová alebo ružová. Ak máte radi vzory, skúste plavky s kvetinovými vzormi, tropickými motívmi, pásikmi alebo inými trendovými vzormi, ktoré sú aktuálne v móde.

Nezabudnite ani na kvalitu materiálov. Kvalita materiálov je dôležitá nielen pre pohodlné nosenie, ale aj pre celkový vzhľad plaviek. Vyberte si plavky vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré dobre padnú a nezmenia po kontakte s vodou tvar. Dávajte pozor aj na švy a zipsy, aby neboli pri nosení nepríjemné alebo chladivé. S kvalitou sa nepriamo spája aj to, ako vám plavky sedia. Správny fit plaviek je kľúčový pre to, aby ste vyzerali módne. Plavky by mali dobre sadnúť a podporovať vašu postavu. Vyberte si také plavky, ktoré vám správne padnú, sú vo vašej veľkosti, a lichotia tvaru vášho tela. Plavky by nemali byť príliš tesné ani príliš voľné, mali by jednoducho dokonale sedieť.

Rozdiel robia detaily…

Doplnky sú dôležité, o tom niet pochýb. Pre dokonalý letný vzhľad v plavkách na ne teda nezabudnite. Slnečné okuliare, klobúk, kabelka na pláž, šperky a iné doplnky môžu byť skvelým spôsobom, ako doladiť váš letný look. Skúste si vybrať doplnky, ktoré sa zhodujú s farbou a štýlom vašich plaviek, aby ste dosiahli koherentný a štýlový výsledok.

rozdiel-robia-detaily.jpg

Drobné detaily môžu urobiť veľký rozdiel. Venujte pozornosť aj drobným detailom na plavkách, ako sú strapce, prešívanie, mašle a iné dekoračné prvky. Tieto detaily môžu pridať štýlový a unikátny charakter vašim plavkám a urobiť ich ešte zaujímavejšími.

…a Vy sama!

Buďte sebavedomá! Najdôležitejším pravidlo, pokiaľ chcete v plavkách vyzerať dobre a módne, je byť sebavedomá. Bez ohľadu na to, aký strih, farbu alebo vzor plaviek si zvolíte, dôležité je, aby ste sa v nich cítili pohodlne a sebavedomo. Práve sebavedomie je najlepší spôsob, ako vyzerať štýlovo a atraktívne, bez ohľadu na to, aká je vaša postava alebo konfekčná veľkosť.Každý rok sa menia trendy v plavkovej móde, takže sa nebojte skúšať aj nové trendy a experimentovať s novými štýlmi plaviek. Napríklad v posledných rokoch sa stali populárnymi vysoké bikiny, retro jednodielne plavky, cut-out detaily, asymetrické strihy a podobne. Buďte preto odvážna a vyskúšajte niečo nové, čo je aktuálne v móde. Nech už sa rozhodnete pre akékoľvek plavky, na Answear si môžete vybrať z množstva značkových kúskov. Navyše, napríklad plavky, DKNY, Nike alebo Puma na Answear.sk nájdete za bezkonkurenčné ceny.

Čítané: 3063 x