Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Rozbite monotónnosť a dodajte vašim outfitom módny nádych s pánskou koženou bundou

Datum: 19.02.2024

Ak sa pozrieme na pánsku módu, nájdeme v nej niekoľko kúskov, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadneho muža. Jedným z nich je kožená bunda, ktorá vám dodá štýl v každom veku.

Dodajte vašim outfitom módny nádych s pánskou koženou bundou

Presne tak, či už máte 20, 40 alebo 60, kožená bunda sa stane vašim verným spoločníkom. Dôležité je však poznať zopár pravidiel, ktorými je potrebné riadiť sa pri výbere. Dobre padnúca a kvalitná bunda vám totiž vydrží niekoľko sezón, pričom ju využijete na rôzne príležitosti. Poradíme vám, v akých outfitoch vyzerá aktuálne najtrendovejšie.

Čo zvážiť pri výbere pánskej koženej bundy?

V prvom rade sa zamerajte na farbu, na ktorej pri výbere koženej bundy skutočne záleží. Siahnuť môžete po univerzálnych farbách ako čierna či hnedá, no nič nepokazíte ani s modrou, bordovou či zelenou. Dôležité je zladiť ju so zvyškom šatníka tak, aby ste ju mohli nosiť denne. Ak u vás prevládajú farebné tričká a vzorované nohavice, lepšie spravíte s výberom čiernej koženej bundy. Naopak, pokiaľ je vaše oblečenie skôr v neutrálnych farbách, rozbite monotónnosť s farebnou koženou bundou. Nemusíte mať obavy z toho, že budete príliš výrazný, pri správnej kombinácii vám takáto bunda dodá perfektný šmrnc.

Farbu máte vybratú, čo ďalej? Premyslite si, či sa do vašej skrine hodí kožená bunda v lesklom, matnom alebo semišovom prevedení. Tu musíte dať na svoju intuíciu, všetky totiž patria medzi top trendy. Medzi pánskymi koženými bundami nájdete kúsky s kapucňou aj bez. Tie s kapucňou vyniknú v športových a casual outfitoch, bundy bez kapucne sa hodia aj do formálnych lookov. Ešte zvážte výskyt aplikácií a dekoračných prvkov, ktoré koženej bunde dodávajú rebelský podtón.

A naša posledná, no o to dôležitejšia rada je, aby ste si dali záležať na výbere správnej veľkosti. Páni, zabudnite na väčšie číslo, vyzerali by ste neforemne až komicky. Kožená bunda musí dokonale sedieť. Mali by ste ju zapnúť, no nemala by na vás visieť. To isté platí aj o dĺžke rukávov. V skratke povedané, mala by sa z nej stať vaša druhá koža. V e-shope Bolf.sk nájdete širokú ponuku pánskych kožených búnd, z ktorých si rozhodne vyberiete. Okrem toho sa môžete spoľahnúť na skvelú kvalitu a trendy strihy.

Ako nosiť pánsku koženú bundu?

Chcete vyzerať mladistvo a šik? Siahnite po koženej bombere, ktorá vám ihneď uberie niekoľko rokov. Perfektne zjednotí ležérny outfit a vynikne v streetwear štýle. Oblečte si čierne džínsy, masívne tenisky, biele tričko a na vrch si dajte dvojfarebnú koženú bomberu. Nezabudnite na cool slnečné okuliare či ľadvinku.

Premýšľate, ako zladiť pánsku koženú bundu so zvyškom outfitu tak, aby ste mohli vyraziť na pracovný obed či dôležitý meeting? Dajte si na seba elegantné nohavice rovného strihu v béžovej či krémovej farbe, bielu košeľu, biele sneakersy či mokasíny a semišovú koženú bundu v hnedej či kaki farbe. Opäť myslite na doplnky ako opasok a elegantná taška cez plece.

Posledný tip na outfit s koženou bundou je pre tých, ktorí sa chcú celý deň cítiť pohodlne a zároveň chcú vytŕčať z davu. Dajte si na seba úzke šedé džínsy, výrazné biele tenisky, jednofarebné tričko a na vrch čiernu koženú bundu s kožušinovým golierom. S takýmto lookom rozhodne zaujmete.

Čítané: 800 x