Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Najmódnejšie štýly sukní na leto: Od mini po maxi

Datum: 30.05.2023

S príchodom leta je čas osviežiť svoju garderóbu a zaviesť do nej nové trendy. Sukne sú jedným zo nenahraditeľných prvkov letnej módy a v sezóne 2023 sa objavilo množstvo noviniek, ktoré určite upútajú pozornosť módnych nadšencov. Od krátkych mini po dlhé maxi, tu je prehľad najmodernejších štýlov sukní na leto.

Najmódnejšie štýly sukní na leto

Mini sukne v modernom vydaní

Mini sukne vždy patrili medzi obľúbené prvky letnej módy a v tomto období sú ešte výraznejšie. Návrhári predstavili modely s živými farbami, geometrickými vzormi a ozdobami. Odvážte sa nosiť krátke sukne s vysokým pásom a skombinujte ich s voľnými blúzkami alebo crop topmi pre efektný vzhľad.

Sukne v boho štýle

Boho štýl je večným hitom leta a sukne v tomto prevedení dodajú vašej oblečeniu voľnosť a ľahkosť. Vyberte si modely z ľahkých, voľných materiálov, ako je ľan alebo šifón. Vítané sú kvetinové vzory, strapce a volániky a dlhé asymetrické strihy dodajú romantický charakter Vašim letným outfitom.

Plisované sukne

Plisované sukne sú elegantnou voľbou na leto. Ponúkajú voľnosť pohybu a jemne vyzdvihnú postavu. V sezóne 2023 si môžete vybrať z rôznych dĺžok, farieb a štruktúr. Skombinujte plisovanú sukňu s jednoduchým topom alebo košeľou, aby ste vytvorili štýlové a trendy spojenie.

Sukne v tvare A

Sukne v tvare A sú klasikou, ktorá vždy ostane módnou. Vyznačujú sa ľahkým rozširovaním sa ku spodu, čo ich robí pohodlnými a elegantnými zároveň. Vyberte si modely vyrobené z ľahkej džínsoviny alebo ľanového materiálu pre ľahký a prirodzený efekt. V sezóne 2023 sú tiež populárne sukne v tvare A v intenzívnych farbách a s geometrickými vzormi.

Maxi sukne pre efektné štylizácie

Ak preferujete sofistikovanejší vzhľad, siahnite po maxi sukniach. Tieto dlhé, vzdušné modely sú ideálne na letné večery a špeciálne príležitosti. V tomto období si vyberte z etnických vzorov, pastelových farieb alebo výrazných kvetinových potlačí. Môžete skombinovať maxi sukňu s priliehavým topom alebo blúzkou, aby ste vytvorili pôsobivý outfit.

V sezóne 2023 určujú letné sukne trendy. Bez ohľadu na to, či preferujete krátke, voľné modely alebo dlhé, efektné maxi sukne, existuje štýl pre každú milovníčku módy. Začnite experimentovať a objavujte svoje obľúbené kombinácie, aby ste vytvorili jedinečné letné outfity. Pripravte sa na horúce dni a buďte pripravení na módnu revolúciu vo svojej skrini!

Čítané: 3070 x