Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ako kombinovať značkové a neznačkové kúsky pro dokonalý outfit

Datum: 02.05.2023

Neviete, ako si dokonale skombinovať svoj outfit? Možností je skutočne veľa, obzvlášť v dnešnej dobe.

Ako kombinovať značkové a neznačkové kúsky pro dokonalý outfit

Nemusíte mať celý outfit značkový, avšak určite by sa v ňom mali nejaké také kúsky nájsť. V tomto článku vám prinášame tipy, ako čo najlepšie kombinovať značkové a neznačkové veci.

Chcete mať dokonalý outfit? V tom prípade by ste mali skombinovať značkové a neznačkové kúsky. Napríklad, dámske oblečenie značiek ako je Givenchy, Fendi, Phillip Plein a iné sa veľmi ľahko kombinuje napríklad s topánkami. Tie nemusia byť značkové, pretože výber je v dnešnej dobe pestrý, aj čo sa týka neznačkových vecí.

Prečo sa oplatí investovať viac?

Hovorí sa, že značkové veci sa kúpiť neoplatia, pretože si platíte len za značku, no to nie je pravda. Značkové oblečenie je rozhodne kvalitnejšie a vydrží vám dlhé roky, bez akéhokoľvek poškodenia. Napríklad, dámske značkové tričká Dolce & Gabbana, Balenciaga, Dsquared2 sú skutočne mimoriadne kvalitné a precízne spracované. Ich kúpa sa tak rozhodne oplatí.

Kombinujte to

Samozrejme, nemusíte byť od hlavy až po päty oblečení v značkovom oblečení. Ide predovšetkým o vaše preferencie. Zamerať by ste mali predovšetkým na svoj štýl. Ak máte radi minimalistický štýl, pravdepodobne pre vás nebude to pravé značkové oblečenie s veľkými logami. Existuje však aj značkové oblečenie, ktoré má jemnú potlač a jednoduchšie vzory či motívy.

Kreativite sa však medze nekladú. Preto neváhajte ísť aj do odvážnejších kúskov. Rozhodne sa vám to vyplatí z mnohých hľadísk. Veríme že si zo značkových a neznačkových kúskov budete môcť vyskladať unikátny outfit, ktorý si zamilujete. Pri kombinovaní venujte pozornosť najmä jednotlivým farbám, aby v sebe spájali zámerný kontrast. Jednoducho povedané, pri kúpe outfitu by ste sa mali riadiť aj svojím srdcom.

Čítané: 3247 x