Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Kabelka pre chlapa - A prečo nie?

Datum: 21.11.2016

Chlap a kabelka, to podľa mnohých nejde dohromady. Ale je to skutočne tak? Naozaj si nemôžu aj páni uložiť a preniesť svoje veci pohodlne a ešte pri tom vyzerať štýlovo?

Všetko sa dá, aj vybrať vhodnú pánsku kabelu. Ako však na to?

Kabela pre chlapa – mýtus alebo realita?

Tašky cez plece či rôzne unisex športové kabelky zvyknú byť mnohými znevažované, až zosmiešňované. Chlap s kabelkou vraj pôsobí žensky a absolútne neadekvátne. Nemužne. Ale všetci títo samozvaní kritici zabúdajú na jednu podstatnú vec: Je vari lepšie chodiť s vreckami prepchanými na prasknutie? Tu mobil, tam peňaženka a nezabudnite ešte na doklady. Je toto reprezentatívnejšia vizitka úspešného muža? Asi ani nie..

Ako si teda zvoliť správnu kabelu, dostatočne pánsku a funkčnú, aby ste s ňou mohli s pokojným svedomím a bez obáv o Vašu chlapskú česť a reputáciu vyjsť na ulicu či do práce alebo školy?

Praktické trendy tašky pre všetkých mužov

Našťastie, možnosti súčasného trhu sú priam nekonečné, a tak si i páni, ktorí si chcú konečne uvoľniť vrecká aj ruky a zahodili predsudky môžu vyberať z množstva pánskych kabeliek, tašiek cez plese či trendy ruksakov.

Ponuka je vskutku veľmi pestrá a rôznorodá, k dispozícii je preto mnoho tašiek pre mužov od malých až po veľké XXL kabely, dostupné modely aj jedinečné kúsky od luxusných značiek ako Michael Kors či iných kabelkových módnych stálic. Dôležité je v prvom rade rozlíšiť, na akú príležitosť danú tašku potrebujete. Či pôjde o dennodenné nosenie a prenášanie vecí každodennej potreby, alebo si chcete zadovážiť trendy tašku na výnimočné udalosti.

Ruksak nie je pre každého

Do úvahy berte aj Váš preferovaný štýl oblečenia,  pretože ako isto uznáte, hoci sú praktické ruksaky aktuálne opäť v kurze, Vám ako úspešnému biznismenovi, ktorý chodí do práce výlučne v elegantnom obleku sa zrejme príliš nehodia.

V takom prípade rozhodne siahnite po taške s remeňom cez remeň, no zároveň nech má aj kratšie rúčky na držanie. To Vám poskytne istú mieru variability a môžete si to obmieňať podľa naplnenia tašky aj príležitosti, kam s ňou vyrazíte. Ale majte na pamäti, že nech už si vyberiete akúkoľvek tašku, dbajte na kvalitu prevedenia a materiál tašky. Rovnako tak si odsledujte, aby ste ju nepreplňovali na prasknutie. To totiž uškodí aj tej najluxusnejšej taške, rovnako tak však aj Vášmu imidžu. A v neposlednom rade si všímajte, či popruh na kabele nepoškodzuje látku Vášho saka či kabát.

Tak čo, stále trváte na tom, že pánska kabela nie je nič pre Vás?

 

 

Čítané: 4546 x