Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Je tunel v uchu to pravé pre vás?

Datum: 18.09.2017

Snaha odlíšiť sa od ostatných, vyčnievať z radu, postihuje, viac či menej, nás všetkých. Poďme sa pozrieť na jeden zo spôsobov, ako ozvláštniť uši a spraviť z nich originálny orgán.

Dnešná uponáhľaná doba nás všetkých núti robiť rýchle rozhodnutia, tvrdo pracovať, čo sa prejavuje najmä na čase strávenom v práci. Strácame prehľad o obyčajných veciach, ktoré sú okolo nás, nevšímame si maličkosti. Sústredíme našu pozornosť na veci, ktoré nás v skutočnosti vôbec nerobia šťastnými. Všetci sa sústredíme na budúcnosť, riešenie problémov, ktoré nás čakajú. Raz za čas sa pristihneme pri myšlienkach na to, čo bolo v minulosti. Ale akosi nám nezostáva čas venovať sa tomu, čo práve zažívame, životu v prítomnosti. Z väčšiny ľudí sa stali obyčajné šedé myši, doslova roboti, ktorí boli stvorení na to, aby deň čo deň robili veci, ktoré často sami nechcú a nezostáva im čas na seba. Čas na to, aby sa stali sami sebou, aby sa nejakým spôsobom odlíšili od davu naokolo a boli originálni. Čas na to, aby si nechali aplikovať tunely do ucha, plugy do ucha, piercing, alebo čokoľvek iné, čo by ich urobilo samých sebou.

Veľká diera v uchu, čo s ňou?

Poďme sa konečne pozrieť na samotnú problematiku tunelov a plugov do ucha. Postup, ktorým si musíte prejsť, aby ste sa mohli pochváliť kvalitnou Sitinou v uchu je relatívne jednoduchý a väčšine ľuďom jasný. Necháte si vytvoriť dieru v uchu, presnejšie na ušnom lalôčiku, tak ako pri bežnej náušnici. Vaša cesta však pri bežnej náušnici nekončí, naopak, tu práve iba začína. Musíte sa skamarátiť s pomôckou s prozaickým názvom – rozťahovák. Jeho funkcia je daná samotným názvom, väčšinou sa jedná o kužeľ, ktorý časom čoraz viac a viac vsúvate do ušného lalôčika, čim sa rozťahuje. Takýmto postupným rozťahovaním dosiahnete časom dieru s vašim vytúženým priemerom. Tu sa naskytne otázka, čím tú dieru upchať? A ponúkajú sa vám dve možnosti – plugy do ucha, alebo tunely do ucha. Pojem tunel je snáď všetkým jasný, ide o dutý valček, kým plug je akýsi štupeľ, teda nie je dutý ako tunel. Vám už len zostáva zvoliť si dizajn ktorý vám bude vyhovovať. A vedzte, že si máte z čoho vyberať, vyberte si napríklad na stránke Piercing Factory. A pochváľte sa ušami, ktoré nemá len tak hocikto!

Čítané: 6515 x