Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Páni, prežite pohodlné leto v košeliach z Bratislavy

Datum: 25.07.2018

Letné mesiace sa neodmysliteľne nesú v duchu rôznych prázdninových aktivít, relaxu a dovoleniek. Sú však medzi nami aj takí, pre ktorých sa ani v tomto čase nemení ich pracovné nasadenie a venujú sa naplno profesionálnym činnostiam. 

Nie je však jednoduché voliť reprezentatívny odev v čase, keď sa teploty vonku aj vo vnútri šplhajú nad 30 stupňov Celzia. Stačí sebe menší pohyb či premiestnenie sa z jednej budovy do druhej a hneď sme spotení. Práve v tomto období je tak ešte naliehavejšie dbať o pravidelné nosenie kvalitných materiálov, ktoré sú pohodlné a zdravotne nezávadné.

Košele z Bratislavy

V našom bratislavskom salóne Suits by Ďurka ponúkame záujemcom kvalitné košele ušité na mieru, ktoré im dokážu zabezpečiť príjemný pocit pohodlia počas celého nosenia. U každého zákazníka premeriavame sedem najdôležitejších parametrov postavy, ktoré vo výsledku umožňujú výborné prispôsobenie košele na mieru jej nositeľa. Každá košeľa ušitá miera tak zabezpečí jej majiteľovi dokonalý komfort pri nosení, vyzdvihne jeho prednosti a skryje prípadné nedostatky. Pre ešte väčšie pohodlie nájdete v našej ponuke viac ako 50 druhov materiálov prevažne zo 100 % bavlny s možnosťou voľby easy care úpravy, ktorej výhodou je pohodlnejšie a rýchlejšie žehlenie.

Pohodlie v práci

Cieľom mnohých našich klientov je nielen ich vlastné pohodlie, ale aj pohodlie ich pracovníkov a zamestnancov. Pri výbere košieľ na mieru si tak často volia rôzne materiály, ktoré pomáhajú dotvoriť požadovaný kontrast a nechávajú vyšiť menami týchto pracovníkov a korpotátnymi logami. Tie sa potom stávajú príjemným a pohodlným reprezentantom ich firemnej kultúry.

Každý z nás je jedinečný a túto unikátnosť môžeme podporiť aj svojim odevom. V pohodlnom oblečení sa cítime príjemne a tento vnútorný pocit z nás následne vyžaruje aj navonok. Ak aj vy túžite po príjemných a kvalitných materiáloch, v ktorých sa budete cítiť ako „vo svojej koži“ aj počas horúcich letných mesiacov, radi vás privítame v priestoroch nášho bratislavského salónu Suits by Ďurka. Naši pracovníci sa vám budú ochotne venovať a poradia vám najvhodnejšie riešenie pre vybranú príležitosť.

Čítané: 4605 x