Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Push up legíny vám dopomôžu ku krásnemu zadočku

Datum: 30.07.2018

Ešte pred nedávnom by sa im hovorilo celebrity s najväčším zadkom. Dnes… Dnes je všetko inak a sú to celebrity s najkrajšími zadočkami: Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Beyoncé, Serena Williams či Nicky Minaj. Ploché zadočky už nie sú v móde. Ako vypadať stále štíhlou a pritom nechať okolie obdivovať svoj krásne tvarovaný zadoček? 

Niekedy stačí správne oblečenie. Už ste vyskúšali push up legíny? Žiadne iné nohavice vám zadoček tak krásne nevytvarujú

Push up legíny ako rýchla cesta k dokonalému zadočku

Legíny máme spojené s dokonalou postavou. Akonáhle si pokiaľ ide o náš vzhľad neveríme, legíny majú zákaz vstupu do nášho šatníku. Ale niekedy je to neprávom. Kvalitné legíny z pevnejších materiálov vedia naopak robiť s našou postavou divy. Často ich nerozoznáme od vypasovaných nohavíc alebo klasikých džínsov. Nezdôrazňujú naše nedostatky, naopak. Postavu vedia vyformovať a ukázať ju v lepšom svetle.

Push up legíny sú na zadočku pevné a vypasované. Dokonalý tvar mu dávajú aj vďaka premyslenému strihu, prešívaniu, alebo dômyselne umiestneným vreckám.

Legíny a push up legíny je ideálne nosiť k vysokým opätkom. Čím sú subtílnejšie a súčasne vyššie, tým viac naša postava získava na štíhlosti. Hitom sú aj moderné tenisky. Ak však máte menšiu, či nie príliš štíhlu postavu, voľte radšej tenisky na platforme.

Dámske oblečenie, ktoré vypadá sexy

Byť šedou myškou je nuda. Veľmi mnoho módnych reťazcov ju z nás však pod rúškou módy robí. Naletíme a potom sa pred zrkadlom nepáčime samy sebe. Nie každý zdanlivo ospevovaný módny trend nám pomáha k dobrému vzhľadu. Zabudnite na ne a riaďte sa tým, že oblečenie nám musí hlavne pristať a musíme sa v ňom cítiť dobre. Pohodlne aj sexy.

Skúste si teraz pár kúskov do svojho šatníka vybrať v e-shope Fashionmafia.sk. Určite si neprehliadnite push up džínsy. Nemyslite na svoj vek, ani na nejaké to kilo naviac, skúste a budete prekvapené.

Čítané: 4080 x