Rozšírené hľadanie
Pondelok 6. Máj 2024 |
meniny má Hermína

Pekné gumáky chce každý –dôvody, prečo na vzhľade nezáleží!

Datum: 30.08.2018

Či už vonku úraduje bláznivý apríl, chladná jeseň alebo daždivé leto, s vodotesnou obuvou zostane v suchu každá noha. Kvalitné gumáky v prvom rade plnia svoju funkciu a dokonale chránia nielen pred vodou, chladom, blatom ale aj šmykľavými povrchmi. Napriek tomu sú pre mnohých nenávideným a nevkusným kúskom oblečenia, ktorý by mal zostať na farme, v záhrade či v lese.

Hlúposť!  Legendárne „wellingtonky“ prešli dlhú cestu z blata až na prehliadkové móla a v súčasnosti už nejde iba o ich funkčnosť. Aj takáto obyčajná obuv v krásnom farebnom prevedení totiž dokáže rozžiariť pochmúrny upršaný deň neuveriteľným spôsobom k lepšiemu. Kto nevyskúšal, neuverí.

Obuv na jeseň i celý rok

Guma je odolný a silný materiál, ktorý vydrží dlhú dobu, preto estetický vzhľad nových topánok netreba podceňovať. Je totiž možné, že s vami zostanú i niekoľko dobrých rokov a oplatí sa investovať hlavne do nadčasových kúskov, ako sú gumáky v jednoliatej červenej, čiernej alebo neutrálnej farbe.

Dámske gumáky od výmyslu sveta

Ťažké rozhodovanie nastáva najmä vo chvíli keď vodotesné čižmy potrebujete ako každodennú, vychádzkovú obuv do mesta a tento problém znie povedome najmä ženám. Pýtate sa prečo?

Dámske gumáky sa totiž vyrábajú v tých najrôznejších farbách, dizajnoch, motívoch, ba dokonca kombinujú iné materiály, preto je ich ponuka najpestrejšia na celom trhu. Kto ešte stále tvrdí, že gumáky pre ženy nie sú trendy, je na veľkom omyle.

Pre hravých nezbedníkov

Ustriehnuť detské kroky je niekedy úloha hodná olympijskej medaile, čo však nemusí byť nereálne ak detským nožičkám vyberiete kvalitné detské gumáky. To, že z nich najmenší rýchlo vyrastú neznamená, že na vzhľade vôbec nezáleží. Práve naopak.

Deti milujú oblečenie s motívom svojich obľúbených hrdinov, ktoré im otvára dvere do rozprávky i v skutočnom svete. Ak svoje gumáky deti naozaj milujú, budú ich obúvať s radosťou a vy sa už viac nebudete chytať za hlavný každý jeden raz, čo vaše šidlo s úsmevom čľupne do obrovskej mláky. Takto rýchlo zistíte, že detské gumáky sú ten najlepší kamarát do dažďa aj pre nich!

 

 

 

Čítané: 4698 x