Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Dedoles myslí na prírodu

Datum: 18.11.2018

Eshop Dedoles sa na svet pozerá s doširoka otvorenými očami. Zaujíma sa o blaho komunity, prírodu a uvedomuje si, že zmena začína od nás. Uvedomelá generácia ľudí, ktorým záleží na tom, čo nosia a myslia pritom na budúcnosť našej planéty, je jeho cieľovou skupinou. Pestrofarebné kúsky, originálne aj výstredný motívy, ktoré sú typické pre Dedoles oblečenie, nielen zaujmú a zvýraznia osobnosť človeka, ale sú tiež vyrábané s citom a s dôrazom na ochranu životného prostredia.

Ako vznikol Dedoles?

Slovo "Dedo" predstavuje múdrosť, ktorá prichádza len vekom, zatiaľ čo "les" značí slobodný systém v prírode. Nápad sa zrodil v roku 2011 počas letnej dovolenky v hlave zakladateľa Jara Chrapka. Dedoles pôsobí v deviatich krajinách a dosahuje obrat 4,2 milióny eur. Dnes už jeden z najrýchlejšie rastúcich e-shopov s unikátnym oblečením, ktorým vyjadrujú ľudia svoju jedinečnosť a presvedčenia, predstavuje svoje hodnoty, prijíma spoločenskú zodpovednosť a stáva sa spoločnosťou, ktorá sa vpisuje do histórie ako komunita bojujúca za našu planétu a lepší svet. Pretože rovnaké princípy, ktoré platia v prírode, sú platné aj v biznise.

Dedoles pomáha ochraňovať včelstvo

Včely pomaly miznú, najmä kvôli nedostatku plodín a rôznym chemickým postrekom. Dedoles hľadí dopredu a vie, aký ďalekosiahly dopad by vymiznutie včiel malo na našu planétu. Od včiel totiž závisí až tretina jedla, ktoré bežne konzumujeme. Projekt Adoptuj úľ má za cieľ zachrániť čo najviac týchto usilovných pomocníkov. Kúpou jednej ceruzky totiž môžete pomôcť až 125 včelám. Výnosy z predaja ceruziek putujú k včelárom. Ceruzky ale nie sú obyčajné, ony rastú! Balkón alebo záhradku si tak môžete vyzdobiť nezábudkami, slnečnicou alebo cherry paradajkou, ktoré včely rady opeľujú.

Dedoles vyjadruje úctu k individualite a prírodným zdrojom. Oblečenie, ktoré vo svojom portfóliu ponúka, má pridanú hodnotu. Či už ide o ručnú výrobu, výrobu z recyklovaných materiálov alebo spôsob výroby maximálne šetrný k životnému prostrediu - človek, ktorý si kúpi tento originálny kúsok, vyjadrí nielen svoje ja, ale aj postoj k celosvetovému dianiu.

Čítané: 3833 x