Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Šetriť alebo nešetriť pri výbere dámskej spodnej bielizne?

Datum: 02.07.2019

Elegantná dámska spodná bielizeň je prínosným darom do každej spálne. Poteší jednak ženu, ale aj jej partnera. 

Dostupných je stoviek obľúbených modelov... Len ako si vybrať vzhľadom na svoj typ postavy a vkusu? Dámska spodná bielizeň musí vyhovovať po viacerých stránkach. Najdôležitejší je príjemný a vzdušný materiál na denné nosenie a pekný vzhľad. Nechajte sa inšpirovať aj naším výberom a osvedčenými radami.

Dámsku spodnú bielizeň si vyberajte aj podľa toho, akým veľkým a tvarovaným poprsím ste obdarené. Nohavičky majú byť decentné a takmer neviditeľné. Nie vždy je to ľahké dosiahnuť. Veľa starostí zažívajú práve dámy s väčším poprsím, oblými bokmi a plnšími stehnami. Je to ideálny príklad postavy presýpacích hodín.

Elegantná až provokatívna podprsenka pre plnšie poprsie si vyžaduje dostatočnú oporu, širšie ramienka a zapínanie na viac háčikov. Celodenné pohodlie zabezpečia nevystužené zmenšujúce podprsenky. Sú navrhnuté z príjemného pevného úpletu. Po stranách môžu byť zdobené nádhernou čipkou. Pri výbere sa zamerajte na vyššie sedlo s kosticami a na podporný bočný diel košíkov. Vaše prsia budú perfektne formované a stabilné.

 

Dosť problémov so spodnou bielizňou nemajú len bacuľky. Ako pomôcť ženám s rovným a úzkym typom postavy?

 

Nevhodným strihom spodnej bielizne môžu aj dámy s plochým zadočkom obmedzovať nepríjemné sťahy, tlačenie a svrbenie. Zvlášť, keď teploty vonku neprimerane stúpajú.

Rovnému zadočku a štíhlym nohám pristanú tangá nohavičky. Opticky ho zväčšia, pozdvihnú. Dôležité je zakúpiť si kvalitné tangá nohavičky z bavlny, tactelu alebo polyamidu. Iné materiály môžu byť nepriedušné, čím sa podporuje rozvoj infekcií a zápalov.

Nádherný romantický večer si s partnerom užijete aj v elegantnej push – up podprsenke. Poprsie dokážu zvodne formovať aj lacné podprsenky s perfektnou double air výplňou. Prsia opticky zväčšia až o dve veľkosti. Vytvarujú guľatý dekolt, o ktorý sa bude celú noc váš partner tak rád starať.

Bujnejšie prsia formuje podprsenka s nariasenou látkou, ligotavým či volánikovým zdobením. Vhodné pre menšie prsia je aj zaväzovanie za krkom. Uprednostnite podprsenku, ktorá je zároveň po obvode stredne široká. Bude sa tak príjemné nosiť a žiadne nevzhľadné otlaky na vašom tele nezanechá. Iba ak sa o to pričiní váš vášnivý partner...

Čítané: 3814 x