Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Potrebujete kvalitný batoh alebo tašku? Vyberajte z tej najlepšej ponuky

Datum: 10.09.2019

Výber batohu alebo tašky môže pre niektorých ľudí znamenať nielen stratu hodín, ale dokonca aj dní. Ak potrebujete niečo špeciálne, možno sa vám to nájsť ani nepodarí. 

Pozrite si preto čo najväčšiu ponuku a vyberajte presne podľa vašich kritérií.

Ako si vybrať batoh na turistiku, ktorý splní účel?

Chodíte radi na turistiku alebo výlety a zistili ste, že váš batoh už čo to zažil a zaslúžil by si výmenu? V tom prípade by ste tak mali urobiť čo najskôr, aby sa vaše dobrodružstvá stali ešte príjemnejšími ako boli doteraz. S výberom to však nemusí byť také jednoduché ako ste si mysleli na začiatku, pretože až v momente nákupu zistíte že nejde len o farbu a štýl, ale aj o funkcie, vybavenie, materiál a účel na ktorý ho chcete používať. Týmto sme vás nechceli odradiť, no ak chcete aby bol váš turistický batoh tým najlepším spoločníkom, dajte si na ňom záležať.

V prvom rade by ste si mali zodpovedať otázku, kam chcete batoh využívať a koľko času tam strávite. Na trhu totiž nájdete nielen batohy jednodňové, ale aj viacdňové. Ak sa púšťate na klasickú turistiku, kde vám stačí zabaliť si nejakú desiatu a základné vybavenie, tento druh vám bude úplne postačovať. Skvele vám poslúži aj na lezenie po horách, ryby alebo výlety s deťmi. V prípade, že radi nocujete v prírode, na jednodňový batoh radšej zabudnite a vyzbrojte sa niečím viacúčelovým. Pri kempovaní alebo prenocovaní na chate budete potrebovať spacák alebo deku a tie sa zmestia len do batohov určených na viacej dní. Objemovo sú väčšie a preto nie je problém zbaliť sa do nich aj na niekoľko dní. Súčasťou tohto druhu už býva aj opasková a prsná pracka a výnimočný nie je ani priestor na hydratačné vaky a fľaše. Zbaliť sa do nich dokáže takmer každý, pretože poskytujú dostatok priestoru nielen na základné a potrebné veci, ale aj na tie, ktoré nie sú počas života vonku nevyhnutnosťou. Zaujímavosťou je, že batoh si môžete vybrať aj podľa toho, či ho bude nosiť žena alebo muž. Prispôsobené sú rôznym druhom postáv a preto vám väčšina z nich sadne na telo ako uliata. 

Kde nájdem tú najlepšiu ponuku?

Nezháňajte dobrý batoh niekoľko týždňov, ale dokážte to za pár minút. Podarí sa vám to vďaka ponuke predajcu inSPORTline, ktorý disponuje veľkým množstvom sortimentu tohto druhu.  Nakupovať môžete pohodlne z domova bez toho, aby ste strácali čas návštevami predajní. Doprajte svojmu telu kvalitný batoh do ktorého sa nielen zbalíte, ale budete sa pohodlne cítiť aj pri jeho nosení.

Čítané: 3631 x