Rozšírené hľadanie
Streda 23. Október 2024 |
meniny má Alojza

Štýlová jesenná obuv, ktorá vás zahreje

Datum: 26.09.2019

Jeseň je nezadržateľne tu a s ňou aj mnoho príležitostí na prechladnutie. Je preto dôležité, aby sme svoje chodidlá udržiavali v teple. Prečo to však nepoňať štýlovo?

Prinášame vám tipy na trendy dámske topánky, v ktorých budete vyzerať šik a zároveň vás zahrejú. 

Trapery

Dámske trapery, alebo workery, sú topánky ako stvorené na celé jesenné obdobie. Vďaka hrubej podrážke nepríjemný chlad zospodu naozaj nepocítite. Perfektne sa hodia k bundám či kabátom. Počas slnečných dní krásne doplnia aj oversized svetre. Vďaka svojmu punkovému výzoru vám dodajú look neposlušnej rebelky. Trapery sú boty, ktoré nesklamú a pokojne s nimi môžete vkročiť aj do prvých zimných týždňov.

 

Členkové topánky 

Milujete športovú módu? Ak áno, tieto mohutné členkové topánky by určite nemali vo vašom botníku chýbať. Hrubá podrážka ochráni nohu pred vlhkom a chladom. Šnúrky je možné zaviazať až po koniec topánky, vďaka čomu vám budú topánky pevne obopínať členok. Členitá podrážka navyše zabráni pošmyknutiu pri prvej rannej námraze.

Prešívané snehule 

Patríte k ženám, ktoré sa na jeseň zababušia do čo najväčšieho počtu vrstiev a zapínajú doma kúrenie pri miernom poklese izbovej teploty? V tom prípade tu máme niečo pre vás. Tieto dámske snehule sú vnútorne zateplené a takmer celé prešívané. Lesklé detaily im dodávajú mestský šmrnc. Ideálne na chladné dni a vďaka hrubej podrážke aj veľmi pohodlné. Pri týchto štýlových snehulkách chlad nemá šancu.

Členkové čižmy s hrubým opätkom

Máte dušu dračice, ktorá chce vyzerať šik počas celého roka? Vďaka členkovým čižmám s vysokým opätkom a hrubou podrážkou budete vyzerať sex.Zároveň ostanete v teple. skvelo sa hodia ku koženej sukni či obtiahnutým nohaviciam. Aj napriek tomu, že topánky pôsobia vysoko, ich vyvýšená platforma zabezpečuje pohodlnú chôdzu bez obáv.

Pri kúpe topánok na jeseň myslite v prvom rade na svoje zdravie a komfort. So štýlovou obuvou, ktorá vám okamžite premokne alebo neochráni vaše nohy pred chladom, si koledujete o prechladnutie. Stavte na mohutnejšie kúsky s hrubšou podrážkou, s ktorými budete mať nohu v teple.

Jesenné topánky spomenuté v článku nájdete na www.modanoemi.sk

Čítané: 4473 x