Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Máte dcéru a chcete aby vyzerala rovnako ako vy? Žiadny problém

Datum: 13.10.2019

Tak ako väčšina otcov sníva o synovi, aj mnohé matky túžia po tom, že aspoň jedno z ich detí bude dcéra. Ide o úplne prirodzenú vec, ktorú netreba nikomu zazlievať. Dôvodov, prečo chcú mať ženy po svojom boku vytúženú dcéru je veľmi veľa. 

Okrem toho, že s ňou môžete zdieľať životné rady, robiť si navzájom účesy, kupovať roztomilé veci, môžete sa snažiť aj o to, aby ste vyzerali takmer úplne rovnako. Niekomu to možno príde nezmyselné, no mnohé matky chcú, aby boli ich dcéry nielen deťmi, ale aj parťáčkami počas celého života. Jednou z najobľúbenejších činností ženského pohlavia je nakupovanie oblečenia a s kým by ste ju mali vykonávať radšej ako so svojou vlastnou dcérou?

Oblečte sa do rovnakého oblečenia a každý si vás zapamätá

Jednou z možností, ako urobiť zo svojej dcéry svoj klon je obliecť sa do rovnakého oblečenia, ako máte vy. Tento dress code sa stáva čoraz žiadanejšou záležitosťou a preto predajcov s rodinným oblečením neustále pribúda. Stretnúť sa dokonca môžeme nielen s úplne totožným oblečením pre mamu a dcéru, ale pre celé rodiny. Nikto teda nie je vylúčený a ak chcete, aby vaša rodina zažiarila na dovolenke, podujatí alebo počas bežného dňa, je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Možno ste si pomysleli, že mnohé malé dievčatá po rovnakom výzore ako majú ich matky netúžia, no opak je pravdou. Väčšina z malých princezien si to doslova žiada a aj to je dôvod, prečo takáto móda neustále vzniká. Aj malé dámy sa chcú vo svojom veku páčiť a sú rady za možnosť vyjsť na ulicu ako dospeláčky. Mamy zas obľubujú rôzne detské oblečenie, s ktorým sa dá doslova vyhrať a stvoriť z neho nielen rozkošného, ale aj štýlového človiečika. Dress code mama a dcéra si nemusíte dávať ušiť na mieru, ale pokojne si ho môžete objednať z domu prostredníctvom online obchodu.

Kde sa dá rodinné oblečenie zohnať?

Ak máte dilemu, kde presne sa dajú takéto rovnaké kúsky zohnať, tak vám pomôžeme. Papi rodinné oblečenie ponúka obrovské množstvo outfitov pre mamy a dcéry, ktoré chcú vyzerať aj napriek vekovému rozdielu úplne rovnako. V ponuke je nielen oblečenie na bežný pracovný deň, ale aj na voľnočasové aktivity a špeciálne podujatia, akým je napríklad svadba. Nebojte sa vykročiť do nového dňa rovnakou nohou so svojou dcérou a vyberte si niektorý dress code už dnes, aby ste mohli zažiariť tak ako nikdy. Jeseň je ako stvorená na rôzne módne kombinácie, kde sa môžete vyhrať s rôznymi farbami. Papi ponúka nielen rôzne druhy a štýly oblečenia, ale vyberať si môžete aj podľa preferovanej značky. Toto oblečenie šité na mieru je vyrobené s cieľom vyhovieť potrebám vás oboch.

 

Čítané: 3628 x