Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Biele tričká sú dnes úzky profil

Datum: 04.11.2019

Čisté oblečenie je lepšie oblečenie. A nehovorím o tom, že by sme mali pravidelne prať. Narážam na to, že zohnať oblečenie bez potlače, hlavne pokiaľ ide o tričká, mikiny a ďalšie basic kúsky šatníku, nie je ničím jednoduchým. 

Mnohí z nás však už nechceme byť nosičmi reklamy, za čo nám nikto neplatí, naopak, ešte za obrie logo na oblečení značke štedro platíme my. Nechceme ani nosiť na oblečení nezmyselné motívy len preto, že má niekto pocit, že tričko musí byť vtipné či cool. Chceme proste obyčajné čisté tričko.

Pre šatník sú jednofarebné tričká základ

Hlavne biele tričká a čierne tričká sa perfektne kombinujú skutočne so všetkým. Hodia sa pod košele, tie s dlhým rukávom môžeme dokonca v zime či v chladnejších mesiacoch nosiť pod tričká s krátkymi rukávmi a vytvoriť tak zaujímavú kombináciu v opačnom vrstvení.

Dámske tričká bez potlače sú ideálne pre kombináciu s rôznym športovým oblečením. Nemusíte sa báť, že budete vypadať nudne. Skúste trebárs kombinovať navzájom odvážne farby. Vďaka absencii vzorov a potlačí vznikne veľmi zaujímavý farebný efekt, ktorý rozhodne nie je nudným.

Pánske tričká bez potlače využijete už zmieneným spôsobom, pod košele. Ako spodnú bielizeň, ale aj ako priznané tričko k rozopnutej casual košeli. Efektne jednofarebné trička doplnia džínsy, ale aj rôzne športové oblečenie.

Keď tričko, tak kvalitné

Aj vy nenávidíte nekvalitné oblečenie, a bývajú to predovšetkým tričká, ktoré sú často už po prvom vypratí zrelé do odpadu? Zostanú širšie ako dlhšie, spodný lem prezradí, že boli strihané nesprávnym smerom, len aby sa pri ich výrobe ušetril každý centimeter. Nie je ničím netradičným, že ihneď vyblednú, motívy sa vyperú, alebo sa v sušičke aj pri nízkej teplote navzájom zlepia. Máte pocit, že sa výrobca splietol a zabudol na tričku uviesť, že ide o jednorazové oblečenie, ktoré sa rozhodne nemá prať. Už vôbec nie sušiť v sušičke. A viete čo? Možná ani nosiť!

K oblečeniu sa dá pristupovať inak

Kupovať si lacné a nekvalitné oblečenie nie je ekonomické ani ekologické. Minimalizmus je cesta k odľahčenému šatníku, ktorý nás neubíja, a súčasne k životu s dôrazom na trvalo udržateľný rozvoj. Čisté oblečenie, ktoré ponúka e-shop ČistéOblečenie.sk, je bez nápisov a potlačí, z kvalitných materiálov a veľmi precízne ušité. V sortimente nenájdete iba jeden strih, ale veľké množstvo rôznych strihových riešení v tradičných veľkostiach. Sortiment je rozdelený taktiež podľa strihov pre ženy, pre mužov a na detský tovar. Ako pár sa môžete štýlovo obliecť do rovnakých farieb. E-shop totiž predáva série oblečenia – pre neho a pre ňu.

Výhodné nákupy s množstevnou zľavou

E-shop ČistéOblečenie.sk nielenže ponúka výhodný nákup pokiaľ ide o pomer cena/kvalita, ale súčasne máte možnosť využiť množstevné zľavy 4+1 zadarmo. Pri kúpe piatich takto označených produktov máte jeden z nich zadarmo. A zľava sa násobí. Pri nákupe desiatich máte nárok na dve tričká zadarmo, pri nákupe pätnástich na tri tričká zadarmo. Je to výhodná ponuka pre každého, kto inovuje šatník, ale aj pre rôzne kluby a krúžky, kde sa chcete obliecť do rovnakých farieb, alebo si tričká prerobiť podľa vlastného zámeru na klubový dres.

Čítané: 3525 x