Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Aj v práci môžete byť štýloví

Datum: 18.11.2019

Máte obľúbenú značku tenisiek, ktorú využívate celoročne? Koľkí z nás by si priali obúvať sa pohodlne i do práce! Niekedy je však ťažké nájsť obuv, ktorá je bezpečná, komfortná a moderná. Ak však nosíte tenisky značky PUMA, váš problém to nebude.

Tenisky PUMA spĺňajú kritériá ochrannej pracovnej obuvi

Vykračovať si v zamestnaní v pracovných topánkach PUMA hneď nemusí znamenať, že zanedbávate svoju bezpečnosť. Vedeli ste, že tento výrobca má vo svojom portfóliu aj pracovnú obuv, ktorá spĺňa všetky požiadavky na bezpečný pohyb po pracovisku? Či je teplo, alebo zima, nájdete medzi nimi modely, ktoré sa hodia na prácu na stavbe, v lese či v opravárenskej alebo výrobnej dielni.

Všetko, čo si musíte všímať, je materiálové prevedenie obuvi a jej strih. Vyššie typy tenisiek PUMA skvelo využijete v zimných podmienkach, ale aj v prípade, že potrebujete mať fixované členky. Pokiaľ pracujete vo vlhkom prostredí, zaujímať vás bude hydrofóbna úprava tenisiek, pretože jednak si nik nepraje v práci prechladnúť, a jednak nie je pohodlné chodiť celý deň v zmáčaných ponožkách.

Skvelé vlastnosti pracovných tenisiek PUMA

O tom, že tenisky s logom pumy vyzerajú moderne, niet pochybností, a dobre vyzerajú ako na mužskej, tak i na dámskej nohe, no zahoďme teraz štýl tenisiek bokom a všimnime si ich vlastnosti, ktoré aj vás presvedčia o tom, prečo si pracovnú obuv zaobstarať do zamestnania. Ochranná pracovná obuv dobre odoláva oderu a je navrhnutá tak, aby zvládla aj vysoké teploty a klzkú podlahu.

Tenisky si volíte aj podľa toho, či majú obsahovať kovové prvky, ktoré zvyšujú ich odolnosť a vašu bezpečnosť – napr. pri zakopnutí alebo keď vám čosi ťažké padne na nohu. Zvážte, či má byť podrážka schopná prežiť aj stretnutie s olejmi.

Ergonomické vlastnosti tenisiek PUMA oceníte, či pracujete v interiéri, alebo v exteriéri. Trpieť po ťažkom pracovnom dni bolesťami chodidiel nemusíte, ak využívate kvalitnú ochrannú obuv. Tá sa postará o to, že vzduch v topánkach cirkuluje, že sa v nich nemnožia baktérie a plesne, a že sa vám bude kráčať ako v oblakoch. Kombinácia pokročilých materiálov a technológií vyčarí vašim nohám výnimočný komfort a bezpečie.

 

Zdroj obrázka: pixabay.com

Čítané: 3420 x