Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zima sa blíži. Vymeňte šaty za nohavice a legíny

Datum: 22.11.2019

S príchodom jesenných a zimných mesiacov sa o slovo hlási aj chladnejšie počasie. Opäť sa rozlúčite s krátkymi a ľahkými šatami, pretože na scénu nastupujú dlhé nohavice, legíny, svetre a podobné druhy oblečenia. Ak chcete byť aj počas pochmúrneho obdobia štýlová, žiadny problém, stačí totiž zvoliť iba správny outfit.

Stále máte v šatníku niekoľko rokov staré svetre? Dámske nohavice nosíte už tretí rok rovnaké? Zdôrazňujeme, že je čas na veľkú zmenu. Investujte do módnych kúskov, s ktorými zažiarite v práci, na večeri, ale aj obchodné schôdzke. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, čo by vám nemalo v skrini rozhodne chýbať.

Dámske nohavice, ktoré majú šmrnc

Súčasná ponuka dámskych nohavíc je naozaj pestrá. Dávno sú preč doby, kedy ste si mohla vybrať iba z dvoch druhov nohavíc. Zoženiete je teraz na tisíc spôsobov. Chcete variant s hadím vzorom, alebo by ste si radšej obliekla len jednofarebné prevedenie? Zostávať nemusíte pri klasickej čiernej, pretože sú v ponuke aj iné farby - od hnedej cez bielu až po zelenú. Veľmi elegantne vyzerajú alternatívy, ktoré končia priamo nad členkami. Dámske nohavice môžete zladiť s akýmikoľvek topánkami - teniskami, ale aj lodičkami na podpätku.

Legíny snáď z módy nikdy nevyjdú

Už niekoľko rokov si obrovskú popularitu držia legíny, ktoré zo značnej časti nahradili dámske nohavice a džínsy. Dávajte si ale pozor, aby neboli vyrobené z priehľadného materiálu. V takom prípade potrebujete dlhšiu tuniku či šaty. Ak chcete legínami nahradiť nohavice, potom zvoľte také, aby cez ne nepresvitala spodná bielizeň.

Chcete si kúpiť oblečenie pre ženy? Pozrite sa do pestrého produktového portfólia e-shopu fashionmafia.sk, kde nájdete celé outfity. Čakajú na vás okrem iného aj šaty, mikiny, svetre, overaly, sukne, kabáty, bundy, doplnky, ba dokonca aj kabelky.

Čítané: 3795 x