Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Ako nosiť zimnú obuv?

Datum: 13.01.2020

Zima je namáhavým ročným obdobím nielen pre naše zdravie, ale aj každú garderóbu. Sneh, niekedy dážď, čľapkanica, úporný mráz a zľadovatené povrchy, to sú len niektoré z faktorov zimy, ktoré musíme vziať do úvahy pri dopĺňaní nášho šatníka. Medzi hlavné dilemy, pred ktorými väčšina z nás na prahu zimy stojí je, ako nosiť zimnú obuv. 

Našťastie časy obmedzeného výberu sú už za nami a v súčasnosti nie je problémom nájsť si svoj ideálny model, bez strachu, že náš outfit utrpí.

Odkázaní na tepláky

 Mnoho osôb je presvedčených, že zimná obuv nás obmedzí pri výbere správneho outfitu. Spája sa masívnym vzhľadom, ktorý má ďaleko od pohodlia alebo obmedzenou voľnosťou, a preto nám zvyčajne príde na um kombinácia: tepláky a zimné topánky. Svetoví výrobcovia obuvi svojimi kolekciami však dokazujú, že v zime sa vôbec nemusíme vzdávať zaujímavého, módneho looku na úkor tepla a suchých ponožiek, keďže tieto dve veci môžeme bez problémov spojiť.

Hrajte sa s módou

 Časy, keď sme stáli pred výberom módneho vzhľadu a tepla, už dávno odišli do zabudnutia. Bohatá ponuka trhu so zimnou obuvou spĺňa oba tieto kritéria, a vďaka rôznorodosti modelov máte možnosť komponovať malé množstvo outfitov na mnoho, rôznych príležitostí. Môžeme dokonca smelo experimentovať a ku elegantnému kabátu si obuť topánky v športovom štýle, čím trochu prelomíte stereotypy. Najpopulárnejšie topánky, ktoré si za vysoké pohodlie a univerzálnosť cenia ženy, ako aj muži, sa osvedčia vo vačšine mestských outfitov. Skvele vyzerajú s vypasovanými úzkymi nohavicami alebo v chino štýle. Prelomte zimné šero a obujte si do nich vzorované ponožky, doplňte ich 7/8 nohavicami, a vneste do ulíc trochu farby! Pre milovníkov pohodlia budú zaujímavou alternatívou aj členkové topánky, ktoré budú ideálne na rýchle, spontánne výpravy do mesta. Ak patríte medzi fanúšikov tenisiek, stavte na oteplené modely svetových gigantov, spojte ich s obľúbenými nohavicami a už sa nemusíte obávať mínusových teplôt za oknom.

Zimná obuv na špeciálne úlohy

 Pre všetky dámy, ktoré sa v zime nechcú vzdávať svojho štýlu, budú zaujímavou možnosťou zimné topánky na kline alebo čižmy na opatku. V kombinácii s hrubšími pančuchami a sukňou, či šatami, vám dovolia cítiť sa zmyselne a žensky, aj napriek chladu za oknami. Pre pánov, ktorí si vyberajú praktickosť a univerzálnosť budú dobrou voľbou už spomínané horské topánky, ktoré sa osvedčia aj v tých najnáročnejších podmienkach, bez ohľadu na počasie za oknami. Tak zima, ako aj zimné outfity nemusia byť nudné a otázka ako nosiť zimnú obuv by rozhodne nemala byť tou, ktorá vám v noci nedá spať. V bohatej ponuke zimnej obuvi si každý nájde model, ktorý sa skvele osvedčí pri tých najrôznejších príležitostiach.

Všetky fotografie pochádzajú z internetového obchodu so streetwearovou obuvou, oblečením a doplnkami – Sizeer.sk.

Čítané: 3530 x