Rozšírené hľadanie
Utorok 16. Apríl 2024 |
meniny má Dana, Danica

Dámske šaty nesmú chýbať ani v zimnom šatníku

Datum: 16.01.2020

Zima rozhodne nemá v úmysle ochudobniť náš šatník o dámske šaty. Je mnoho strihov, ktoré v zime milujeme. A potom sú tu šaty, ktoré sú pre zimný šatník nevyhnutnosťou. Pretože je tu plesová sezóna.

Teplé šaty si zamilujete

Prekvapivo aj ženy, ktoré inak šaty vo svojom šatníku ignorujú, urobia v zime výnimku. Teplé svetrové a mikinové dámske šaty totiž milujú aj ony. Skvelo vypadajú a majú obrovskú výhodu. Dajú sa totiž nosiť nielen k pančuškám a k vysokým čižmám, tento rok hlavne k mušketierkam. Je tu tiež ďalšia možnosť. Úžasne vypadajú k vypasovaným džínsom.

Šaty miesto kostýmu

Do zamestnania s prísnejšími požiadavkami na formálnosť oblečenia v zime využijeme elegantné dámske šaty. Zatiaľ čo v lete nemusia byť šaty bez rukávov prijateľnými, v zime budeme v elegantných biznis šatách s dlhým rukávom za hviezdy.

Večerné nevečerné

Chodíte večer s priateľmi na pohárik? Aj v tomto prípade budete vypadať hviezdne a štýlovo práve v šatách. Nádherne vypadajú jednoduché krátke strihy šiat obopínajúce telo. Nosiť sa dajú opäť k vysokým čižmám, ale pokiaľ sa presúvate autom, tak aj k lodičkám. Čo na tom, že je zima. V bare vám v nich zima nebude.

Ples a divadlo v mini večernej róbe

Krátke večerné šaty nemusia slúžiť iba ako kokteilové. Máloktoré divadelné predstavenie či ples je natoľko formálny, aby ste potrebovali dlhú večernú róbu ako na Ples v opere. V šatníku by vám ale nemalo chýbať niekoľko slávnostných šiat v mini strihu. Luxus im dodajú slávnostné lurexové, pajetkové či saténové materiály. Večerné šaty sa majú lesknúť. Hlavne keď sú kratšie a potrebujeme dať dôraz na slávnostný ráz.

Dámske šaty z FashionMafia.sk

Módne dámske oblečenie, vrátane všetkých typov šiat, ktoré by vám túto zimu rozhodne nemali chýbať v šatníku, kúpite v e-shope FashionMafia.sk. Ten ponúka elegantnú, pohodlnú aj extravagantnú dámsku módu, ktorú si určite zamilujete.

Čítané: 3533 x