Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Luxusné šperky, ktoré si zamilujete!

Datum: 11.03.2020

Plánujete svoju kolekciu šperkov obohatiť o zaujímavé nové kúsky, ktoré budete jednoducho milovať? 

Máme pre vás tip na zaujímavé klenotníctvo známe po celom svete, ktoré vám vaše sny o ideálnych šperkoch rýchlo a jednoducho splní!

Čo si predstavíte, keď sa povie „luxusné šperky“? Pravdepodobne šperky, za ktoré zaplatíte viac peňazí, ako za tradičné šperky z klasických klenotníctiev, ktoré sú v mestách na každom rohu. No nielen o cene sú luxusné šperky, práve naopak. V dnešnej dobe aj svetoznáme klenotníctva ponúkajú niektoré svoje šperky za pomerne dostupné ceny. Luxus však spočíva najmä v materiáloch, ktoré sa na výrobu šperkov používajú, v spôsobe výroby a v precíznosti spracovania finálneho produktu.

Pri luxusných šperkoch máte pocit, že svoje peniaze ste investovali dobre. Každý jeden pohľad na šperk, každý jeden dotyk s ním, vám pripomenie, ako vlastne vyzerá luxus. Ak si vezmete do jednej ruky kvalitný luxusný šperk a do druhej ruky lacný šperk z miestneho neznačkového klenotníctva, rozdiely budete cítiť ihneď. Čo sa tým snažíme povedať? Ak chcete, aby vám vaše nové šperky robili skutočne radosť, aby ste pri nich pocítili tú výnimočnú emóciu a auru, mali by ste zainvestovať do kvality.

Tradícia od roku 1920

Skutočnú kvalitu dokážu priniesť len klenotníctva, ktoré na trhu pôsobia už nejakú dobu a v dizajne a výrobe šperkov majú dlhoročnú prax. Takým klenotníctvom je napríklad Oriens. Toto klenotníctvo s tradíciou už od roku 1920 patrí medzi najprestížnejšie na svete a nie je žiadnym tajomstvom, že unikátne šperky Oriens majú v obľube aj mnohé svetové celebrity. Je to totiž práve spomínaná unikátnosť, ktorou sú šperky Oriens význačné.

Unikátnosť spočíva vo výnimočných kombináciách prvotriedne kvalitných materiálov a originálneho dizajnu, o ktorý sa starajú skúsení klenotníci. Šperky Oriens do istej miery dodržujú aktuálne trendy v oblasti šperkov, no obohacujú ich o výnimočné originálne riešenia. Takéto šperky skvele vyzerajú, skvele sa nosia a budú vás perfektne reprezentovať na každej jednej akcii, kde sa s nimi objavíte. Pokojne ich môžete nosiť aj každý jeden deň. Vďaka maximálnej kvalite použitých materiálov a samotného spracovania si môžete byť istí, že váš milovaný šperk vás bude sprevádzať už celým životom.

Od náramkov po prívesky

Klenotníctvo Oriens vo svojom portfóliu produktov ponúka rozličné šperky so zaujímavým dizajnom. Zakúpiť si môžete štýlové náramky, náhrdelníky, prstene, náušnice, ale aj rozličné prívesky a mnohé ďalšie produkty. Šperky Oriens sú, samozrejme, predovšetkým orientované pre ženy, no v ponuke nájdete aj šperky pre mužov, dokonca aj deti. Vyberať si môžete zlaté šperky, strieborné šperky, ale aj šperky z chirurgickej ocele. Doplnené môžu byť o drahokamy, perly, polodrahokamy a brilianty.

Tak neváhajte a spravte si radosť unikátnym šperkom aj vy!

Čítané: 3625 x