Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Mikiny - nie len na šport

Datum: 22.07.2020

Máte radi pohodlný, ležérny a trochu športovejší štýl? Tak to vo vašom šatníku rozhodne nechýbajú mikiny. Niektorí ich využívajú výlučne na športové aktivity, no s aktuálnou ponukou mikín tomu tak už nemusí byť.

Mikiny sú vyrábané v rôznych farbách, strihoch a od veľa značiek. Obľúbené sú jednoduché modely s jemným nápisom, či logom značky. No zároveň majú svojich priaznivcov aj extravagantnejšie modely so zaujímavou potlačou. Nájdete tam mikiny s postavami z obľúbeného seriálu, komiksom, zábavným obrázkom, alebo abstraktnou maľbou. Avšak ak preferujete jemný jednoduchý štýl, nová kolekcia Adidas bude ako stvorená pre vás. Obsahuje plno kúskov v nahých farbách. A k štýlovej mikine tam nájdete aj šortky, či tepláky, ktoré sa k nej budú perfektne hodiť. Vyskladajte si svoj pohodlný komplet napríklad od značky Adidas Originals. V starších kolekciách môžete objaviť okrem nahých farieb aj výraznú červenú. Nebojte sa kombinovať a budete mať vždy originálny outfit.

Dámske mikiny – ležérna a predsa štýlová

Hľadáte pohodlný outfit na prechádzku, cestovanie, či na doma? Dámske mikiny sú skvelou voľbou. Nájdete ich v rôznych strihoch. Medzi mladšími dievčatami sú veľmi obľúbené a trendy krátke mikiny, takzvaného crop strihu. Pekne vyniknú napríklad k džínsom s vysokým pásom, alebo k obtiahnutejším šatám. Ďalším veľkým hitom posledných mesiacov sú oversize mikiny. Model o niekoľko čísel väčší vás príjemne zabalí a zahreje. Obľúbia si ho práve tie z vás, ktoré preferujú pouličný ležérny štýl. Pri mikinách sú pekným detailom napríklad klokanie vrecko, alebo kapucňa. Zároveň tak ju môže ozvláštniť aj nevšedný zips, či iné vrecká a potlače. Ak nehľadáte mikinu výhradne na zahriatie, môžete skúsiť zaexperimentovať so sieťovaným materiálom, alebo modelom strihaným už tesne pod prsami, alebo dokonca aj nad nimi. S takýmito kúskami môžete vrstviť oblečenie a vytvárať tak zaujímavé a nevšedné outfity. Tak šup na náš web a vyberte si čo vám padne do oka -

Pánske mikiny – nesmú chýbať v žiadnom šatníku

Či už ste športovcom alebo nie, mikina vás rozhodne neobíde. Pretože aj u pánov je ležérny štýl čím ďalej tým obľúbenejší. Mikiny sú vhodné na celoročné nosenie a to uvíta nie jeden z vás. S kapucňou alebo bez, s vreckami, s potlačou, ale aj jednoduché jednofarebné, to všetko nájdete na Answear. Je rozhodne z čoho vyberať. Nájdete tam modely aj od prémiových značiek práve pre tých, ktorí si potrpia na kvalite a luxuse. Mikiny môžete nakombinovať do rôznych outfitov, dokonca v nich môžete pôsobiť aj elegantne. Pánske mikiny si obľúbili aj dámy, ktoré ich využívajú ako oversize kúsok v pánskom štýle, niet sa čomu diviť, keď je ponuka tak bohatá. Tak páni, máte svoju obľúbenú mikinu, na ktorú nedáte dopustiť? Ak nie, rozhodne by ste to mali napraviť a vybrať si tú svoju, ktorá vám padne ako uliata. Nezáleží na štýle a na tom čo je trendy, vyberajte podľa toho, v čom sa cítite byť sami sebou.

Čítané: 3100 x