Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Prejavte svojej milovanej lásku. Darujte jej najkrajší zásnubný prsteň

Datum: 26.08.2020

Pokľaknúť pred svoju milovanú s otázkou „vezmeš si ma za muža?“ je jedinečným okamihom v živote každého páru. Táto otázka sa nezaobíde bez zásnubného prsteňa. Iste ste svojej drahej polovičke vybrali najkrajší prsteň, ktorý jej bude navždy pripomínať vašu lásku.

Zásnuby sú nádherným okamihom plným lásky a zároveň sú začiatkom nového spoločného dobrodružstva.

Výber zásnubného prsteňa nepodceňujte

Zásnubné prstene sa vyrábajú z cenných kovov, do ktorých je zasadený jeden alebo viacero malých diamantov. Najviac využívanými materiálmi na ich výrobu sú zlato (žlté, biele, ružové), striebro s vysokým puncom, exkluzívna platina, odolný titán a pre alergikov sú vhodné zásnubné prstene z chirurgickej ocele. Zásnubný prsteň vyberajte s rozumom a snažte sa trafiť do vkusu svojej polovičky. Skúste tajne nazrieť do jej šperkovnice a zistiť či preferuje zlato, striebro, strohé kúsky alebo miluje pompéznosť. Veľkú výhodu máte v prípade, že vlastníte prstienok po starých rodičoch. Takýto kúsok s nádychom histórie a celoživotnej lásky ocení každá romantická duša. Nemusíte zúfať ani v prípade, že ste sa do vkusu či veľkosti netrafili. Skoro každý prsteň sa dá dodatočne upraviť.

Trafiť sa do správnej veľkosti je tvrdým orieškom

Niekedy kupujú páry zásnubný prsteň spoločne, ale vo väčšine prípadov chce milujúci muž svoju vyvolenú prekvapiť. Darovanie prsteňa na romantickom či obľúbenom mieste oboch zamilovaných je zážitkom na celý život. Trafiť sa do veľkosti prsteňa vám pomôže zopár trikov. Môžete skúsiť zmerať prsteň zo šperkovnice alebo si tento prsteň nasadiť na svoj prst. Malíček mužskej ruky býva približne rovnako hrubý ako prstenník ženskej ruky. Ak vaša drahá prsteň nevlastní, kúpte jej jeden skúšobný na narodeniny. Vďaka nemu zistíte veľkosť pre budúci zásnubný prsteň. Pomôže aj nenápadné vzájomné porovnanie ruky a prstov. Tieto a iné triky či rady získate u najlepších predajcov šperkov akými sú odborníci z internetového obchodu egne.sk. V prípade, že sa budete pohybovať vo východnej metropole našej krajiny, môžete navštíviť košický showroom Egne. Osobne sa presvedčíte o vysokej profesionalite ich pracovníkov a kvalite všetkých predávaných zásnubných prsteňov, svadobných obrúčok a iných druhov šperkov.

Čítané: 4077 x