Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Čo si nesmiete zabudnúť, keď idete k vode

Datum: 28.08.2020

Na celodennú kúpačku je ideálne pripraviť sa už večer vopred. Vtedy máte najväčšiu istotu, že nezabudnete nič, prípadne ak, tak iba zopár nepodstatných vecí. Ranný zhon vám zbytočne znechutí odchod z domu, tak prečo si takto kaziť deň. Čo si teda nesmiete zabudnúť, keď idete k vode?

Čo zbaliť do tašky?

Keďže sa zberáte k vode, tak nepochybne plavky. Do popredia sa aktuálne dostávajú celé plavky. Ak by ste mali pocit, že sú všetky na jedno kopyto, tak to teda nie. Odlišovať sa môžu nielen farebnosťou a vzormi, ale tiež strihom. Celé plavky, ktoré majú pri popise „high cut“ sú v dolnej časti veľmi vykrojené.  Ak túžite po dlhších nohách, potom budú ideálne práve pre vás, pretože ich opticky predĺžia. Nie všetky dámy sa však v takomto modely cítia komfortne. „Low cut“ sú zas celé plavky, ktorých vykrojenie v dolnej časti nie je také výrazné a sú teda vhodné aj pre menej odvážne ženy. 

Celé plavky, ako ktorékoľvek iné, musia byť v prvom rade pohodlné. Nesmie vás nič tlačiť či ťahať. Spoliehať sa na to, že plavky vo vode povolia je úplne zbytočné. Dámske plavky vôbec nemusia byť nudné a určite môžu obsahovať viac farieb než jednu. Ak si dáte s výberom záležať, môžete rozžiariť akúkoľvek pláž!

Takže, keď už máte plavky v taške, pokračujte a pribaľte k nim letné šľapky. Chodiť bosá v priestore, ktorý nám nie je až tak dôverne známy by nemuselo byť príjemné a ani veľmi bezpečné. Zvoliť môžete nazúvacie letné šľapky alebo žabky. Počuli ste už o šľapkách, ktoré sú rozdielne, ale dokopy tvoria ideálny pár? Presne tak, dnes už môžete prejaviť svoje jedinečné a originálne ja aj takto jednoducho. Letné šľapky, ktoré musia zaujať!

Skvelým doplnkom k vode sú šaty. Či už potrebujete odbehnúť na toaletu, kúpiť si kukuricu, pivo či kávu, budete vždy upravená a pôsobiť vkusne za každých okolností. Pri balení nezabudnite ani na letné šaty. Tie vám takisto poslúžia, keby ste počas kúpania chceli navštíviť reštauráciu, kde nie je vhodné ísť len v plavkách.

Základ už teda máte zbalený. Všimne si vás určite nejeden okoloidúci. Aby ste však z toľkých pohľadov náhodou neodpadli, zbaľte si do tašky minimálne liter a pol vody. Pitný režim je dôležitý, takže na neho v žiadnom prípade nezabúdajte! Na škodu nebude ani malá bagetka alebo miska s ovocím. Ak by vás prepadol nečakaný hlad, budete pripravená.

Samozrejmosťou je opaľovací krém. Celý deň na slnku bez neho môže mať nepríjemné následky, ktorým sa nepochybne chcete vyhnúť.

My už máme deti...

Ak ste už rodičmi, v tom prípade budete potrebovať trošku väčšiu tašku. Mladým slečnám takisto ako mamičkám predsa nesmú chýbať plavky. Zvyčajne sú to celé plavky, pretože tým najmenším krásne obtiahnu tie ich malé brušká. Pribaľte im klobúčik, šiltovku alebo čiapku a určite tiež opaľovací krém, určený špeciálne pre nich. Keď budú pobehovať za cukrovou vatou či vodnými pištoľami, zídu sa im letné šľapky. Zvážiť môžete aj topánky do vody. Ak je vstup kamenistý, možno by to vaša ratolesť ocenila.

Všetko, čo zbalíte bezpochyby využijete. Horšie bude, ak vám v taške bude čosi chýbať. Preto radšej prihoďte aj to, o čom nie ste až presvedčená, že to skutočne potrebujete. Rodinný výlet si užijete iba vtedy, ak budete všetci v dobrej nálade.

Čítané: 3480 x