Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Aké výhody má dress code v práci?

Datum: 13.09.2020

Ak pracujete v nejakej firme, určite máte, alebo ste chceli mať firemné oblečenie. Načo je vlastne firemné oblečenie dobré a prečo sa vlastne používa?

Firemné oblečenie je niekedy súčasťou celej firmy. Nosia ho šéfovia a zamestnanci, do práce, von a všade kam idú. Prečo je vlastne firemné oblečenie dobré a aké sú benefity?

Benefity firemného oblečenia!

Firemné oblečenie má niekoľko benefitov. Medzi hlavné benefity patrí napríklad jednotnosť zamestnancov. Oblečenie má niekedy vplyv aj na klientov. Firemné oblečenie vám tiež vie pomôcť rozpoznať vašich zamestnancov. Vy by ste ich tak mali poznať už z diaľky. Ľuďom tiež dodá pocit dôvery v pracovníkov. Na firemné oblečenie viete pridať menovky, aby ste vašich zamestnancov rozoznaliFiremné tričká pre zamestnancov si viete objednať a nechať vyrobiť. Firemné oblečenie s potlačou vie niekedy propagovať vašu firmu veľmi dobre. Napríklad potlač bude obsahovať telefónne číslo na firmu, alebo niečo podobné. To vám vie zaručiť, že sa o vašej firme dozvie viac ľudí. Je však dobré, investovať do kvalitných tričiek, nie do nekvalitných, pretože zlé tričká dlho nevydržia a po čase sa roztrhnú, rozpárajú, alebo sa s nimi stane niečo horšie. Je to potom zbytočná strata peňazí. V prípade, že objednáte veľa tričiek viete si vybaviť zľavu. Viete tak ušetriť aj pár eur!

Aké oblečenie vyberať?

Firemnú potlač viete dať na ktorýkoľvek typ oblečenia. Tričká, nohavice, vesty, bundy, čiapky, na všetko toto oblečenie viete potlač využiť. Niekedy je lepšie, použiť menšiu potlač s pár slovami, obrázkami, logom a podobne. Napchať veľa vecí na jedno miesto nemusí dobre vyzerať a byť prehľadné. Ako sa hovorí menej je niekedy viac! Výber oblečenia by mal záležať aj na pracovnej pozícií, alebo podľa toho, čomu sa firma venuje.

Neváhajte a nakúpte si firemné oblečenie aj vy!

Čítané: 3326 x