Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Glamour fotenie, alebo zábavné a romantické párové fotenie?

Datum: 05.10.2020

Máte skvelého partnera, s ktorým vás baví tráviť voľný čas, ale už ste prebrali väčšinu tém, odohrali veľa šachových partií, či iných spoločenských hier a prijali by ste niečo nové, čo zažijete prvýkrát? Niečo, čo by spestrilo váš zabehnutý a trošku rutinný život? Máme pre vás skvelý tip.

Romantické párové fotenie, alebo glamour fotenie partnerky. V oboch prípadoch ide o fotenie „len pre vaše oči“. Už samotný názov glamour , ktorý pochádza z anglického slova pôvab naznačuje, čo glamour fotenie vystihuje. Snaží sa zachytiť krásu, pôvab a príťažlivosť. Každému je jasné, že ide o fotenie takmer výlučne pre ženy. Nie je však vylúčené, že krásne fotografie v štýle glamour môžu nafotiť obaja partneri spoločne. Nafotenie párových fotografií spolu s glamour zábermi partnerky vám určite spestrí deň a zažijete pri ňom kopec zábavy. Na takéto fotenie je nevyhnutné si vyhradiť 3-4 hodiny a zabezpečiť profesionálnu vizáž aj styling prostredia. Pokiaľ hľadáte kvalitné glamour fotenie, odporúčame Jamisphoto, kde si príde na svoje aj najnáročnejší zákazník.

Glamour fotenie nie je fotenie erotiky, ale ide o luxusnú fotografiu s nádychom sexy atmosféry, ktorá ukáže vašu krásu a zvodnosť aj bez odhaľovania. Výsledné fotografie si môžete dať vyrobiť na plátno napríklad aj v štýle maľby, ktorá spestrí vašu spálňu.

 

 

Čítané: 3757 x