Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Pánske chinos nohavice v športových štylizáciách? Takto je to možné!

Datum: 02.09.2021

Ak by vám mali v skrini visieť len jedny nohavice, vybrať si chinos by bola veľmi šikovná voľba. Vďaka svojej všestrannosti ich totiž môžete nosiť na množstvo príležitostí a skombinovať ich na nespočetné množstvo spôsobov.

chinos nohavice

Na pohodlie, ktoré vám poskytujú, si tiež veľmi rýchlo zvyknete a nebudete ich chcieť ani vyzliecť.

Čo sú chinos nohavice?

Chinos sú jednoduché, vo väčšine prípadov bavlnené nohavice, ktoré by sa, čo sa formálnosti týka, dali zaradit niekam medzi džínsy a spoločenské nohavice. Majú rôzne podoby, no zvyčajne ich spájajú tieto znaky:

  • zapínanie na zips
  • majú pútka na opasok
  • zadné vrecká sú vystužené
  • predné vrecká sú šikmé
  • prešívanie je skryté
  • nemajú žiadne záhyby ani puky

S čím ich kombinovať, ak milujete športový štýl?

Ak vyhľadávate pohodlné športové oblečenie, chinos nohavice rozhodne netreba zavrhnúť. Sú mäkké, príjemne sa nosia a prinášame vám niekoľko tipov, ako ich nosiť vo voľnom čase, nech už sa chystáte za priateľmi, do mesta alebo vás čaká niečo iné.

S polo tričkom

Vytiahnite zo skrine chinos nohavice, pánske polo tričko a plátené tenisky alebo šikovné nazuváky, ktoré máte obuté raz-dva a ste okamžite pripravení vyraziť. Stačí sa pohrať s farbami: ku khaki chinos nohaviciam, ktoré sú obľúbenou klasikou, ľahko zladíte čiernu alebo bielu polokošeľu, no zaujímavo budú vyzerať aj jesenné odtiene.

S flanelovou košeľou

Neviete, čo si obliecť? Chinos nohavice s bielym tielkom a károvanou flanelovou košeľou budú fungovať vždy. Tento jednoduchý, no štýlový outfit doplníte pohodlnými teniskami a máte po probléme. Košeľu môžete pokojne nosiť rozopnutú, keď je teplejšie. Ak si so sebou potrebujete vziať aj nejaké veci, poslúži vám mestský ruksak.

So športovou vestou

A vôbec sa nemusíte obmedzovať na jednofarebnú. Či už sa rozhodnete pre nejaký žiarivý odtieň alebo vzorovaný model, môžete sa spoľahnúť, že spolu s košeľou v športovom štýle a pohodlnými teniskami bude váš imidž bezchybný. Stačí len zladiť farbu nohavíc so zvyšným oblečením.

S prešívanou bundou

Studené jesenné dni sú tu, ani sa nenazdáte, takže je najvyšší čas chystať si garderóbu do chladnejšieho počasia. Chinos nohavice s prešívanou bundou vyzerajú jednoducho fantasticky. Môžete si pod ňu obliecť teplú flanelovú košeľu, polo tričko alebo jednoduchú mikinu. Prešívaná bunda tvorí svojou štruktúrou zaujímavý kontrast k hladkým chinos nohaviciam a zároveň vás udrží v teple a ochráni pred nepriaznivým počasím.

S parkou

Ak sa dni začnú poriadne ochladzovať, je na čase zo skrine vytiahnuť teplú parku. Aj tá bude s chinos nohavicami tvoriť zohratú dvojicu. Pod ňu si oblečte teplý rolák alebo hrubý sveter a ani veterné, sychravé počasie vás nezastaví.

Kde nakúpiť kvalitné a štýlové chinos nohavice za super ceny?

Ak sme vám narobili na chinos nohavice chute, poradíme vám aj to, kde ich nájdete za výhodné ceny. Nakuknite do internetového obchodu bolf a môžete veselo vyberať:

 

https://bolf.sk/slo_m_Panska-moda_Panske-nohavice_Chinos-nohavice-3434.html

 

Čítané: 3042 x