Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Pánske teplákové súpravy so sakom? Nečakané kombinácie sú in!

Datum: 30.11.2021

Vzostup športovej módy súvisiaci so zvýšeným záujmom o fitness sa v poslednej dobe výrazne odrazil aj na móde. Do našich šatníkov si našli cestu najmä pohodlné veci, ktoré v sebe kombinujú funkčnosť a štýl.

Pánske teplákové súpravy so sakom

Spojenia, ktoré by pred pár rokmi vyvolali vlnu pobúrenia, sú tak dnes už úplne normálne a nikto sa nepozastaví nad tým, ak svoju novú teplákovú súpravu v chladných dňoch doplníte športovým sakom alebo kabátom. Praktickosť a dokonalý komfort hýbe svetom a športovo-elegantné kombinácie sú obrovským hitom. Aké pravidlá treba dodržiavať, ak chcete vyzerať upravene?

Vyberajte si kvalitné materiály

Oblečenie z kvalitných materiálov vám vydrží dlhšie a už na prvý pohľad vyzerá lepšie. Neuspokojte sa len tak s hocičím! To platí aj pre teplákové súpravy. Dnes už vyzerajú omnoho štýlovejšie ako ich predchádzajúce verzie v minulosti. Vďaka do posledného detailu premyslenému dizajnu si ich môžete smelo obliecť aj mimo domova či telocvične a skombinovať ich aj s elegantným oblečením, aby ste získali moderný imidž. Práve voľba funkčného materiálu s uhladeným vzhľadom je kľúčová, aby ste pôsobili uhladene.

Strih teplákovej súpravy je dôležitý

Okrem materiálu sa treba pozerať aj na strih. Vaša tepláková súprava by mala perfektne sedieť a ak chcete, aby bola súčasťou vašich každodenných outfitov a zároveň sa hodila napríklad k športovému saku či kabátu, uprednostnite slim fit strih joggerov, ktorý pôsobí decentnejšie ako voľné tepláky.

Podstatné je však najmä to, aby strih lichotil vašej postave. Vyberajte si preto aj s dôrazom na vaše proporcie a zvoľte si správnu veľkosť. Nesiahajte po zbytočne veľkej súprave, len vám pridá objem a budete pôsobiť ledabolo, čo určite nechcete.

Ktoré farby teplákových súprav sa nosia?

Ak si nie ste istí, klasikou ako sivá, čierna, antracitová alebo tmavomodrá nepokazíte nič. Vo všeobecnosti sú to elegantnejšie farby, s ktorými sa ľahko vytvárajú rozmanité kombinácie a pristanú k akémukoľvek saku alebo kabátu - vzorovanému aj jednofarebnému.

Do ležérnych, streetstylovo ladených outfitov sa budú hodiť dvojfarebné teplákové súpravy. Mikina v žiarivej farbe dodá outfitu šťavu a tepláky v neutrálnom odtieni celý vzhľad vyvážia. Na vrch si potom oblečte kabát alebo sako v ladiacej farbe a ste pripravení sa cestou z práce zastaviť vo fitku a stále pritom vyzerať výborne.

Nosiť teplákovú súpravu ako jeden celok?

Samozrejme, prečo nie! Na teplákových súpravách je skvelé to, že sú naozaj univerzálne - môžete ich nosiť spolu, alebo vrchnú či spodnú čas osamote a zakomponovať ju do akéhokoľvek neformálneho outfitu. Nebojte sa experimentovať a zapojte fantáziu, určite vytvoríte mnoho zaujímavých a netradičných štylizácií, ktoré zaujmú.

Kde hľadať štýlové teplákové súpravy?

Obchody sú plné tovaru a ak sa v ponuke strácate alebo sa vám nechce dlho hľadať, máme pre vás tip: v internetovom obchode Bolf.sk nakúpite moderné a kvalitné pánske teplákové súpravy inšpirované aktuálnymi trendmi, na ktoré neminiete celú výplatu.

 

Čítané: 3241 x