Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Aké farby topánok by ste mali mať vo svojom šatníku?

Datum: 31.05.2022

V dnešnej dobe nájdete v predaji topánky v mnohých rozdielnych farbách. Stojí za to zistiť, aké farby topánok by mali byť vo vašom šatníku.

Aké farby topánok by ste mali mať vo svojom šatníku?

Čierne topánky

Medzi najobľúbenejšie a najčastejšie vyberané farby topánok možno označiť najmä čiernu. Čierna farba sa vyznačuje mimoriadne vysokou mierou všestrannosti, takže si s ňou môžete poskladať prakticky každú štylizáciu, každodennú aj elegantnú. V čiernej farbe sa vyrába prevažná väčšina dostupných modelov obuvi.

Strieborné topánky

Ďalšou farbou topánok, ktorá je momentálne jedným z hitov, je strieborná. Strieborná farba sa objavuje na najmódnejších topánkach tejto sezóny, preto sa oplatí mať ich vo svojom šatníku. Dámske vysoké podpätky striebornej farby sú povinnou výbavou každej ženy. Úspešne si však môžete zvoliť aj iné modely topánok v tejto farbe, napríklad strieborné oxfordky, lordsy a dokonca aj baleríny. Strieborné topánky sa oplatí kombinovať s farebnými outfitmi, najlepšie s kvetmi. Dokonalé budú vzdušné šaty s univerzálnymi, čiernymi doplnkami.

Biele topánky

Medzi aktuálnymi módnymi trendmi dominujú aj biele topánky, ktoré sú rovnako univerzálne ako čierne. Pasujú k mnohým rôznym štýlom, a preto si ich tak horlivo vyberajú dámy všetkých vekových kategórií. Snehovo biela je jedným zo symbolov minimalizmu, ktorý je v súčasnosti tak populárny. Preto sú topánky v tejto farbe najčastejšie súčasťou minimalistického outfitu. Kožené sandále v bielej farbe sa dajú kombinovať napríklad s geometrickými prvkami odevu.

Topánky v telovej farbe

Pri výbere správnej farby topánok stojí za zváženie aj telová farba, ktorá je mimoriadne decentná. Ideálna pre topánky na špeciálne príležitosti, ako sú dámske vysoké opätky. Obuv v tejto farbe si však môžete úspešne vybrať aj na každodenné nosenie. Telové vysoké podpätky patria medzi klasiku v ženskom šatníku, preto sa oplatí vybaviť sa nimi. Širokú ponuku obuvi v telovej farbe nájdete okrem iného aj na internetovej stránke, ktorá ponúka kvalitnú dámsku a pánsku obuv.

Topánky v zemitých tónoch

Topánky vo farbách zeme si ženy v súčasnosti vyberajú čoraz častejšie. Patrí medzi ne napríklad lesná zelená, kamenná sivá, ale aj hnedé v rôznych odtieňoch. Topánky v takýchto farbách dokonale zapadajú do minimalistického štýlu, pretože pôsobia trochu surovo. Môžete s nimi skladať jednoduché a elegantné štylizácie, ktoré potešia okolie svojím jedinečným charakterom. Topánky v zemitých farbách sa dajú úspešne kombinovať aj s klasickými nohavicami s pukom.

Pastelové topánky

Medzi aktuálne najmodernejšími farbami topánok nesmú chýbať topánky v pastelových farbách. Spomedzi nich môžete spomenúť napríklad púdrovú ružovú, ktorá bude perfektnou farbou na vysokých opätkoch alebo balerínach. Pastelové topánky sa dajú úspešne kombinovať s rôznymi outfitmi, najmä s čiernym oblečením a minimalistickou klasikou, ako sú napríklad čierne koktailové šaty.

Čítané: 3038 x