Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Ako a s čím nosiť členkové čižmy v roku 2022

Datum: 29.09.2022

Členkové čižmy sa stali prakticky celosezónnym základom pre módnych nadšencov. Odolné a vodotesné varianty sú žiadané najmä na jeseň a v zime. Pri pohľade na trendy v kolekciách na rok 2022 sme vyzdvihli niekoľko kľúčových vzhľadov. V tomto prehľade preskúmame, ktoré topánky sú vhodné a ako ich najlepšie nosiť.

Členkové čižmy

Pri pohľade na trendy v kolekciách na rok 2022 sme vyzdvihli niekoľko kľúčových vzhľadov. V tomto prehľade preskúmame, ktoré topánky sú vhodné a ako ich najlepšie nosiť.

Módne štýly topánok na rok 2022

Trendy v obuvi sa neustále menia. Donedávna sme sa rozplývali nad ihličkovými topánkami a boli sme svedkami nárastu popularity škaredých topánok ako Uggs a Crocs. Len láska módnych nadšencov pre robustné topánky zostáva nezmenená. S príchodom každého chladného ročného obdobia si začneme vyberať dobré topánky z množstva zaujímavých možností.

Na prehliadkach na jeseň/zimu 2022 nebola núdza o krásne možnosti. Vybrali sme najlepšie trendy v obuvi z kolekcií návrhárov, od klasických modelov až po topánky na platforme v duchu 80. rokov. Mnohé z nich sa dokonale hodia do teplého šatníka.

Túto sezónu nosia módne ženy rôzne topánky. Líšia sa dizajnom, farbou, materiálmi a typom spony. Hlavným rozdielom medzi niektorými z nich je výška. Hlavným kritériom výberu by však malo byť pohodlie. Nenoste topánky, ktoré sú nepohodlné, bez ohľadu na to, aké sú módne. Je lepšie uprednostniť prírodné materiály.

Za najobľúbenejšie sa v súčasnosti považujú workery, chelsea, martins a niektoré ďalšie. Pozrime sa podrobne na možnosti takejto obuvi.

Trendy vzhľad s robustnými topánkami

Drsné alebo vojenské topánky budú v roku 2022 veľmi dôležité. Ide o štýlové a pohodlné topánky, ktoré sa teraz nosia s klasickým oblečením, romantickými šatami. Hviezdy pouličnej módy v nich v lete vyrážajú von a nosia ich k mini šortkám a sukniam. Vojenské bojové topánky s masívnym podpätkom v kombinácii so šatami sú trendom roka. Takáto obuv je praktická. Jeho hlavná výhoda - zdôrazňuje ženskosť. Brutálne topánky vyzerajú obzvlášť pôsobivo na krehkých dievčatách.

Drsné topánky sa dajú nosiť s čímkoľvek. Nosia sa uvoľnene s džínsami. Prípustné sú aj tmavé džínsy pod svetlými. Sú priateľské k módnym sukniam, dobre sa hodia k elegantnému vzhľadu. Hrubé čižmy sú skvelou voľbou na úpravu úzkych nohavíc, ktoré milujú módni fajnšmekri. Takáto zaujímavá obuv vytvorí výrazný akcent v jednofarebných uvoľnených vzoroch. Topánky sa nosia aj s efektnými pančuchami. 

Drsné topánky sú už dlho aktuálne a neplánujú vyjsť z módy. Z času na čas sa ich tvar mení. Momentálne je trendom pevná platforma a podrážka traktora.

Takáto univerzálna a pohodlná obuv, ako sú bojové topánky, sa dokonale hodí do bežného, športového, biznisového aj romantického šatníka. Sú skutočnou spásou pre módne jesenné luky.

Pokiaľ ide o materiály, z ktorých je táto obuv vyrobená, prioritou sú prírodné materiály. V predaji sú modely z rôznych materiálov: teľacia koža, nubuk, semiš.

Módne obrázky s topánkami na vysokom podpätku

Počas chladného obdobia pôsobia členkové čižmy na vysokom podpätku ako dámska obuv. Keď je v topánkach ešte horúco, ale topánky sú už studené, pomôžu vám štýlové čižmy. Vysoké podpätky sú zvyčajne zúžené alebo na podpätku.

Stabilný stredný podpätok sa považuje za pohodlnejšiu možnosť. Je lepšie zvoliť si ho pre každodenný život. Topánky s ihličkovými podpätkami alebo hrubými podpätkami môžete nosiť ku nohaviciam a sukniam, kabátom a montérkam.

Ak sú topánky lakované, obraz by mal byť mierny. Obuv s lesklým povrchom sa nosí k diskrétnym súpravám oblečenia. Na oblečenie je lepšie zvoliť neutrálny odtieň. Okrem obuvi nepoužívajte žiadne lakované detaily. Inak by obraz nebol veľkolepý, ale vulgárny.

Trendom sezóny boli lakované čierne čižmy na podpätku so svetlými džínsami a nude farbou. Pre odvážne módne nadšenkyne existuje jeden krásny spôsob, ako nosiť topánky na podpätku - lakované topánky na podpätku a malé čierne šaty.

Móda často volí lodičky ako jednu z možností topánok na podpätku. Topánky sú často dlhé po členky. Nechávajú najtesnejšie miesto na nohe otvorené, čím pôsobia ženskejšie. Vysoké čižmy a členkové topánky so stabilným podpätkom sú ideálne do chladného počasia. Majú elegantný a lichotivý vzhľad.

Trendy vzhľad s členkovými čižmami na platforme

Dámske členkové čižmy na platforme https://shopsy.sk/damske-clenkove-cizmy-na-platforme sú opäť na vrchole popularity. Masívne topánky na platforme sa dajú ľahko zakomponovať do módneho vzhľadu. Nosia sa s akýmikoľvek predmetmi: sukňami, šatami, nohavicami, džínsami. Topánky na platforme so šnúrkami sa už dávno stali klasikou dámskeho šatníka. Ide o univerzálnu obuv, pokiaľ ide o kombinácie s oblečením. Vyzerá vhodne takmer na každom obrázku.

Vrcholným prvkom módnych topánok na platforme, a nielen tých, sú reťaze. Retiazka sa považuje za kľúčový akcent. Vďaka tomu je obuv zaujímavejšia a štýlovejšia. Módne retiazky sú dokonalou ozdobou každej topánky. Túto sezónu sú aktuálne kombinácie čižiem so šatami/sukňami po kolená, ako aj so skinny džínsami. V každodennom živote je platforma veľmi pohodlná. Tieto topánky sú doplnené jednoduchými prvkami šatníka. A nenoste nič so zložitým strihom. Optimálny variant: džínsy s kapucňou, roláky. Tieto predmety dokonale dopĺňajú rôzne bundy, napríklad kožená bunda.

Kombinácia ženskosti a mužnosti je moderná. Modely na hrubej platforme sú skvelé na vytváranie zaujímavých príležitostných vzhľadov. Topánky sa nosia k letným šatám, minisukniam a ľahkým šatám. Kontrastné štýly a textúry zvýrazňujú ženskú postavu. Tieto topánky sa hodia k ležérnemu grunge vzhľadu. Ak majú topánky širokú manžetu, nohy vyzerajú dlhšie a štíhlejšie.

Čítané: 3348 x